This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sinaja Sexy
Sinaja Sexy - 4 Items
Pssst! Een zalige lichaamsmassage, warme olie,en warme bad zeer rustgevende muziek en een aangenaam aroma... laten u even ontsnappen aan het leven van elke dag. Gun uzelf een moment van ontspanning en verwenning en u zult genieten van een unieke ervaring die u weer klaar maakt om er terug tegenaan te gaan. Zin om het zelf eens te beleven,bel me op voor meer info geen sms of pr nrs . Alles is bespreekbaar tot binnenkort graag!
Sinaja Sexy
gebruikte masturbator te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sinaja Sexy
lekker slipje toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sinaja Sexy
hallo, ja ik kom ook hier!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sinaja Sexy
bord
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tess Von Piekurz
Tess Von Piekurz - eventuele ruzietjes
Pssst! Leg eventuele ruzietjes nooit bij voor je naar bed gaat en niet in bed. Als je partner probeert seks te gebruiken als middel om een ruzie te beslechten zal dat je wrok gevoelens waarschijnlijk nog vergroten en je nog meer in de stemming brengen!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - in de lounge van Boudesteijn
Taj, het gekke is dat ik in de lounge van Boudesteijn altijd veel meer plezier heb met de roemeense en bulgaarse dames dan bijvoorbeeld op mijn sexvakanties. Wellicht ligt het eenvoudig aan de kleinere ruimte waarin de dames in de lounge zich intiem bevinden!
Trudie Jonkman
Trudie Jonkman - zwanger van een pooiert
Vaak worden vrouwen zwanger van een pooiert zonder dat zij die man goed kennen, je hoort zo vaak dat ze binnen 3 maanden al een betere hebben. Ze slikken de pil niet of slecht en/ of ze gebruiken geen condoom. Dan besluiten ze het kind te houden maar gaan dan wel lopen klagen dat de babydaddy een dagu is, 1 die niet voor zijn kinderen zorgt. IS JE EIGEN SCHULD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Je hebt zonder het te overleggen besloten een kind te nemen. Veel vrouwen zien niet in dat ze vaak zo'n jongen zijn toekomst vergooien, vaak is de pooier niet klaar om al een vaderfiguur te zijn. Hoe egoistisch kun je als vrouw dan zijn???!!!
Caprice Pelepessy
Caprice Pelepessy - door zelfprikkeling een orgasme bereiken
Bijna elke LESBO kan door zelfprikkeling een orgasme bereiken! Als je nooit een orgasme hebt gehad (zelfs niet door lekker “achtjes draaien”) of als je er niet zeker van bent of dat wat je voelt een orgasme is of niet kun je het best beginnen met de oefeningen in ZELFBEVREDIGING! Die oefe¬ningen zullen je helpen de reacties van je eigen naakte, geile lichaam te leren kennen. Omdat masturbatie voor een lesbo de ge-makkelijkste manier is om een orgasme te bereiken, is dat de beste voorbereiding voor het bereiken van een orgasme met een stoute partner, zoals ik bijvoorbeeld!
Jeffrey
Jeffrey - met z'n pik tussen de rits
HEY! Wie heeft er ook weleens met z'n pik tussen de rits gezeten? Ik herinner me een pijnlijk voorval van mijn vorige pooier! ¬ff snel pissen, denken dat de brandslag volledig opgerold is..¬rits met een noodgang omhoog en...¬er dan achterkomen dat zijn voorhuid bijna door 2e ligt! ¬ En dan die rits weer omlaag he...¬gruwelijk toch!¬ Wie nog meer???!!!¬

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook