This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Violet Blue
Violet Blue - 1 Item
Hallo geilerd, ik ben Violet, ik zoek geile lesbo’s voor een geile date,ik ben o.a een liefhebber van soft sm dildo, panty's poppers alles is mogelijk wel alles safe graag!!! bel me met nummer herkenning geen emailen of geen sms meer aub xxx
Violet Blue
stout leren slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brechje de Vrieps
Brechje de Vrieps - Lesbische vrouwen
Hoi, nog een tip! Concentreer je tijdens het vrijen op je eigen gevoelens. Lesbische vrouwen doen vaak zo hun best om hun partner te laten genieten of zijn zo bezorgd dat hij zich zal ergeren over hun onvermogen een orgasme te bereiken dat ze hun eigen gevoelens niet ten volle tot zich laten doordringen. Probeer dat alles van je af te zetten en je gvd eens geheel op je eigen gevoelens te concentreren!
Angela Brownie
Angela Brownie - binnen in een toplessbar
Komt er een man binnen in een toplessbar, en ziet er een dienster lopen, met een borst bloot, en de andere bedekt door een soort sjaal of sjerp. Vraagt de man aan de baas: "Waarom is dit nu nodig?" Antwoordt de baas: "Zij werkt hier maar part-time."
Frits Rits
Frits Rits - mijn penis tussen de rits !
Hoi! Gisteren heb ik tijdens het autorijden perongeluk een ongelukje gehad. ik merkte op dat mijn gulp nog openstond en dus deed ik deze dicht met 1 hand, echter voelde ik in eens pijn, bleek dat er gvd een stukje van mijn penis tussen de rits gezeten had. ik heb gekeken en het bleek helaas ook een klein wondje te zijn. nu lijkt het licht ontstoken te zijn, ik kan niet meer doen dan het te ontsmetten vermoed ik? Of heeft iemand hier nog andere tips?
Klitty Sanders
Klitty Sanders - Stimulatie van de kittelaar
Dag allemaal! Stimulatie van de kittelaar alleen roept bij mij altijd zeer snel een orgasme op dat ook nog eens heel sterk plaatselijk voelt! Terwijl tijdens geslahctsgemeenschap de aanwezigheid van een enorme (blanke) sabel mijn gevoelens meer verspreid doet maken. Dit verschil zal er misschien de oorzaak van zijn dat ik (die aan een orgasme door masturbatie gewend is) me afvraag of dat wat ik bij de coïtus voel eigenlijk wel een orgasme is. Fysiolo¬gisch echter maakt het voor de reflex niets uit waar deze is ontketend hoor! Tja, een stoute lesbo heeft nou eenmaal onafgebroken stimulatie nodig om een orgasme te bereiken. Al is ze er haast aan toe, toch zal de spanning wegebben zodra de stimulatie stopt, of niet dan?
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - een kamergang met deze amateurprostituée
Tja, die Rena Netjes heb ik al vaak naakt voorbij zien lopen in de sauna. In mijn optiek een prachtige meid maar tot een kamergang met deze amateurprostituée is het helaas nooit gekomen. Gisteren leek bij uitstek een dag oom daar eens verandering in te brengen. Voor de verandering dus even geen Roemeense, maar een Hongaarse, geen presales in de bar maar wel een dusdanig positieve indruk dat we maar eens richting kamer moesten. De kamergang was uitstekend, Rena is een beetje gek op een leuke manier, spreekt goed Engels en de sex was ook absoluut voor herhaling vatbaar. Wel zoenen, maar geen TZ, al denk ik dat TZ wel iets is wat ze misschien doet als je vaker kamert!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook