This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Glaines Probs
Glaines Probs - 1 Item
Hoi Pijkelientjes! Ook zo/n zin in een geil verzetje. Ik, een geile voledig Hollandse Boswachtster, kan je dat bieden. Ik ben gek op lekker achtjes draaien, gebeft worden, neuken met dildo in mijn beide gaatjes. Ik ben zeer gastvrij en goed verzorgd met een volle c-cup een paar tatoo's en tong/klitpiercing. Ik ben beslist niet van de vluggertjes. Rustig genieten is mijn motto. Ik ontvang je met veel plezier en desgewenst supergeil gekleedt (lak, leer, latex, fetish, lingerie, stijlvol) bij mij thuis in Den Haag. Goede parkeergelegenheid ook voor vrachtwagens!
Glaines Probs
gedragen onderbroekje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ploooy
Ploooy - Nou het is me ook wat; mijn poes wordt zo kaal van onderen
Een vrouw heeft net een jonge poes, maar ziet tot haar verbazing dat het beestje kaal wordt onder aan de buik. In paniek wil zij de dierenarts bellen maar luistert niet goed wie er aan de andere kant oppakt. Het is de plaatselijke fietsenmaker! Zij doet haar verhaal en zegt: "Nou het is me ook wat; mijn poes wordt zo kaal van onderen." Waarop de fietsmaker zegt: "Dan moet u het zadel wat lager zetten mevrouw! "
Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - IRRITATIE VAN DE VAGINA;
IRRITATIE VAN DE VAGINA; Heb je momenteel ook een afschei¬ding die in kleur en/of samen¬stelling anders is dan normaal? Ziet de huid rondom de vagina er ongewoon uit? Heb je ook aan je anus jeuk? Gebruik je een irrigator, deodorants, badzouten of zaad-dodende middelen? Ik in ieder geval niet hoor! !
Sem en Tanja van Marwijk
Sem en Tanja van Marwijk - jouw houding waarin je iedere dag masturbeert
Hey, lekkere Lesbie !Verschilt jouw houding waarin je iedere dag masturbeert veel van de houding waarin je gewoonlijk gemeenschap met je pooier hebt? Lig je bijvoorbeeld altijd op je rug of op je buik? Houd je je benen meestal uit elkaar of juist samengeknepen? Als je hebt geleerd door masturbatie in een bepaalde houding een orgasme te bereiken, kan dat zo’n vast patroon zijn geworden dat elke verandering moeilijk is. Het kan hel¬pen als je een houding toepast die je gebruikelijke hou¬ding bij de gemeenschap meer benadert, zodat je eraan gaat wennen in die houding een orgasme te bereiken. Je kunt dit ook omkeren en je coïtushouding meer in over¬eenstemming brengen met die waarin je masturbeert!
Sanne Potsie
Sanne Potsie - DE SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN
Tja, ik had werkelijk geen idee wat ik kon verwachten in DE SAUNACLUB VAN BOUDESTEIJN en soms kan me dat niet schelen , maar liever niet, het maakt een avond soms kapot als je een echte misser hebt met een dame... en daar kan een dame lang niet altijd wat aan doen. Een Poolse zat er ook weer met haar kleine kontje en haar dikke vaste tieten. Dat mijn vriend AAD hier nooit mee wipt en over schrijft snap ik dus echt niet..net zoals de Duitse dame die volgens mij wel een dikke E cup heeft waarvan je zo lekker naar de tepels kan kijken die uit haar bh floepen...mmmmm lekker hoor!
ROBSTER
ROBSTER - last van mijn penis
Dag dames! Als ik mij soms aftrek onder de douche dan heb ik vaak last van mijn penis (ik gebruik wel altijd mentholshampoo om hem lekker glad te maken) na een eel wat langere tijd en ik weet niet of dat komt omdat de shampoo dan in mijn plasbuis komt of dat plekje gewoon geïrriteerd is (ik heb namelijk wel een soort van litteken van het incident, doet verder geen pijn ofzo). Weet iemand waardoor die irritatie komt en of dat soms ook invloed op mijn (langzame) penisgroei heeft?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook