This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Natalie de Groot
Natalie de Groot - 1 Item
Hallo lieverds, ik ben Natalie, een brazilliaanse Lesbie uit de buurt van rotterdam. ik ben op zoek naar transsexuele collega's die samen willen werken met mij. ik wil jou graag een goede tijd bezorgen. ik ben voor veel dingen in, dus vertel mij maar wat je graag wilt. ik kijk niet op de klok als ik aan het werk ben. Je kunt bij mij langs komen (genoeg gratis parkeerruimte) of ik kan bij jou langs komen. Dus voor een afspraak die je nog lang bij zal blijven moet je even bell...mmmmmmmmmmmmmm (ps. Kamiel: “je hoeft me niet meer te bellen klootzak! “.
Natalie de Groot
stout sexbroekje te koop! (gedragen)
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Genevieve de Villeus
Genevieve de Villeus - bij vrouwen in de vagina
Visiteren? In bijna alle gevangenissen en soortgelijke instituties wordt onder visitatie verstaan dat gedetineerden fysiek volledig onderzocht worden op het bezit van verboden zaken, zoals drugs, wapens, etc. Doorgaans dient de gedetineerde zich dan volledig te ontkleden, hij zal zijn voetzolen moeten laten zien (of daar niets onder geplakt is), hij zal zijn mondje moeten laten inspecteren en hij/zij zal een aantal kniebuigingen moeten doenom eventueel verstopte waar tussen billen en bij vrouwen in de vagina te ontdekken! Eventueel is het zelfs mogelijk met een speciale maatregel om klein, gericht extra onderzoek te doen in alle lichaamsholtes, zoals een lekkere natte vagina en anus. Geen wonder dat deze banen zo populair zijn! mmmmmmm
Ernest Kontkerst
Ernest Kontkerst - fout paalsdanstentje
Gister de hele dag naar een fout paalsdanstentje geweeste maar de verhoudingen waren een helaas beetje scheef. De hele dag was de verhouding m/v ongeveer 1 op 1, maar later op de avonds ging de verhouding toch helemaal scheef in negatieve zin. Of de vrouwen waren veelal op de kamer aan het batsen of naar huis, maar veel zag ik niet meer bij de bar, veel vieze kerels daarentegen wel. Tijd om naar huis te gaan dan. Al met al wel een leuk dagje gehad hoor!
Hettie Pohlkampf
Hettie Pohlkampf - een heteroseksueel bestaan
Als je heteroseksueel bent accepteer je dat waarschijnlijk zonder meer, want je doet gewoon wat er van je verwacht wordt Maar als je het idee hebt dat je je meer tot vrouwen dan tot mannen voelt aangetrokken, zul je waarschijnlijk je gevoelens niet even gemakkelijk accepteren. Integendeel, zo sterk is de algemene opinie dat er voor een vrouw maar één ‘normale’ manier van leven is, dat het bij veel vrouwen lang duurt voor ze ontdekken dat ze een lesbische voorkeuren hebben. In veel gevallen trouwen ze, krijgen kinderen en voeren ze een hele tijd een heteroseksueel bestaan voor ze op hun eigen gevoelens beginnen te letten en tot de con¬clusie komen dat deze manier van leven eigenlijk niet aan hun ware verlangens voldoet.
Erikono Ishinio
Erikono Ishinio - oud mannetje komt bij een hoertje
Een heel oud mannetje komt bij een hoertje. Hij wil er namelijk nog eens flink tegenaan gaan voor hij de pijp uit gaat. Maar wat het hoertje ook doet, strippen, strelen, pijpen, het helpt allemaal niet. De jongeheer komt niet overeind. Uiteindelijk heeft de man de oplossing. Hij pakt een schoenlepel en bindt daar zijn penis aan vast. En ja hoor, hij schuift hem zo naar binnen. Binnenin zegt de ene eileider tegen de andere: "nou, ik heb veel gezien hoor, maar nog nooit dat ze met een brancard werden binnengedragen! "
Mats
Mats - penis tussen mijn gulp
Hallo iedereen! Ik heb dus een paar minuten geleden mijn penis tussen mijn gulp gekregen, er zit nu een blauw/zwarte bult op mijn eikel het bloede ook meteen gvd!! moet ik naar de huisarts of hoeft dat niet? het liefste zou ik het niet aan mijn vrouw vertellen want ik schaam me er nog al voor. Wat kan ik doen? alvast bedankt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook