This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Vice Versa
Vice Versa - 1 Item
Hot Shemale,ik ben Versa, lekker kontje, ontvang geile lesbische bitches in Purmerend. Onervaren is ook van harte welkom. Alle afkomst en leeftijd is welkom. En ja ik werk vellig en discreet. Beschikbaar van 10:00 uur t/m 02:00 uur Ik werk alleen dus trio met Kamiel erbij is niet mogelijk. Ik beantwoord niet email of SMS. Onbekende nummers wordt ook niet meer opgenomen. !!
Vice Versa
lekker wijntje??
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Olga Plasmans
Olga Plasmans - een erectie en een orgasme
Terwijl de meeste mannen na een ejaculatie een her¬stelperiode nodig hebben voor ze weer tot een erectie en een orgasme in staat zijn, hebben veel lesbische vrou¬wen die herstelperiode helemaal niet nodig. Ze kunnen bij voortgezette stimulatie bijna direct weer een orgas¬me bereiken. Sterke stimulatie – met de hand, de mond, tong of met een mega vibrator – kan zelfs snel achter elkaar meerdere orgasmes bereikt worden! Voor mij daarom vanaf nu aan voor mij alleen nog maar lesbo’s!
Karel Anaalparel
Karel Anaalparel - wil je een keer lekker anaal
Tja, whats next: Harsen, Wenkbrouwen epileren, 10.000 oorringetjes / klitpiercings, bevallen pistolen in vagina…Maar wil je een keer lekker anaal.... Dan mag dat weer niet: Want dat doet wel zeeeeeeeer...!
Odetta Paalvast
Odetta Paalvast - In de vagina van een van de verdachten
De staatspolitie van de Amerikaanse staat Oklahoma deed maandag tijdens het visiteren van twee vrouwelijke verdachten een opmerkelijke vondst. In de vagina van een van de verdachten troffen de agenten gvd een geladen revolver aan! (Ze heeft waarschijnlijk veel kinderen gehad dat ze zoiets kan verstoppen..) De agent reageerde met: “Nooit gedacht dat ooit eens tegen een vrouw te kunnen zeggen: "Is dat een pistool in je broek, of ben je gewoon blij mij te zien?" whahahaha
Caress
Caress - de prostaat
Goedenavond! hier op veler verzoek nog een lekker tip waarbij de prostaat een rol speelt: De prostaat is een orgaan die vlak achter de anusingang zit, en veel mannen vinden dit al een weerzinwekkend idee. Nou is er dus een mgoelijkheid om deze prostaat ook te bevredigen (niet zo heftig als anaal) zonder de anus te gebruiken. Wat en hoe ?? Probeer GVD te voelen waar je moet drukken en wanneer je voelt dat er een orgasme opkomt. Hoe beter je kan time, hoe heftiger het orgasme hierdoor wordt. Bij masturberen lukt dit het beste, omdat je kan stoppen als je nog geen orgasme wilt en je beter controle hebt over je handelingen (schaam je er dus gewoon es niet voor!
Bing Go
Bing Go - in de missionaris positie
HOIKES! Vorige week tijdens de skievakantie een leuke studente buiten de kroeg tijdens het roken ontmoet. Ik trok vrolijk haar broek tot op haar laarzen uit en begon mij direct maar even af te trekken, waarna ik op haar kroop en haar heerlijk in de missionaris positie begon te neuken. Ik schoof mijn harde paal tussen haar gezwollen en geschoren schaamlippen en neukte haar heel hard en heel snel. Niet dat ik snel klaar wilde zijn, maar het moest, omdat het al begon te schemeren. Ik voelde hoe haar poesje mijn lul naar binnen zoog. De sneeuw, die vlak onder onze schaamstreken lag, begon door de hitte van haar kutje te smelten. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik lag haar vol te pompen in een plas met water, zo leek het………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook