This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Martina Navraltilova
Martina Navraltilova - 1 Item
DAG DAMES! Ik ben Martina, de mooiste Eindhovense van Nederland. Ik heb een geweldige lichaam gemaakt op jou maat en lust. Mijn spectaculaire tieten en heerlijk verrassing staan tot je dienst. Ik ben nooit onopgemerkt gebleven bij vrouwen. Iedereen blijft staren en fantaseren over mij. Maar alleen jij zult het voorrecht hebben om mij te bezitten. In bed zal ik niemand teleurstellen. Mijn diensten zijn heel uitgebreid. Heb je zin in een party met mij? Xx
Martina Navraltilova
gedragen slipje te koop € 8,-
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dorentsje Polkampf
Dorentsje Polkampf - VAGINADAGBOEK
VAGINADAGBOEK: 1 Heb je schaamhaar, en zo ja, hoe heb je het? 2 grote of kleine clitoris? 3 is je vagina snel nat? 4 als je een natte vagina hebt, is hij dan gewoon vochtig of komt het vocht bijv. door je slip? 5 heb je grote/kleine binnen/buitenlippen? 6 welke kleur hebben je binnen/buitenlippen? 7 hoeveel vingers kunnen er in je vagina? 8 zit je clitoris dichtbij of ver van je plasbuis? 9 is je vagina normaal gesloten of open? 10 zijn je schaamlippen links en rechts even lang? 11 welke kleur heeft je evt. schaamhaar? 12 is je clitoris erg gevoelig? 13 iets anders?
Van Keulen
Van Keulen - ik heb geschoren pik
Hoi leuke vrouwen, hier een leuke man. betrouwbaar, gezellig en sexy.. ik heb geschoren pik 19 cm. ik ben niet klok kijker dus als maar spannend daten is we kunnen zeker lang genieten met elkaar!! Hebt jij zin in een spannend sex daten Bel my gewoon en laat iets van je horen. Helaas ik kan niet ontvangen wel verplaatsen.. Alleen mogelijk bij jou thuis of hotel!!! Nette stellen ook mogelijk... Geile Kusjes
Calisto Hazes
Calisto Hazes - gaat het tijd worden voor wat zelfreflectie
Na het gezwam over clubs en al het geklaag over heren enz enz enz . Nou ja......zo erg wil ik het ook niet maken maar laten we eens lekker in het eigen nest schijten en op collega beren afgeven. Wat valt jullie zo op aan dingen die echt echt niet kunnen. Daarmee bedoel ik niet de doorsnee bruine beer die met een handdoek rondloopt nadat ie 1x bij een sportschool was en ook niet de doorsnee popie jopie Hollander die zich vol staat te tanken bij Boudesteijn!
Pedro
Pedro - in haar bikini aan de bar
Een dame die ik de hele dag nog niet had gezien, maar de vorige kort even mee gebabbeld had zat dus gewoon nog vrij in haar bikini aan de bar! Ik dus maar met haar mee naar een kamer. PZC en NMC was top, PZC langzaam, met gevoel en niet te veel met de handen. Het was een kamer in het nieuwe gedeelte met een spiegel aan het plafond, toen we gingen neuken en zij bovenop kroop en heel langzaam begon te rijden. Niet dat ik zo'n feest ben om naar te kijken in de spiegel, maar als er zo'n meid bovenop haar ding ligt te doen.... Uit voorzorg omgedraaid en nog een tijdje in missio gelegen tot het niet meer te houden was. Het half uurtje volgepraat en gelachen en tevreden afgerekend. HHG 100% !!
Pien Karna
Pien Karna - tederheid en liefde
In haast alle lesbische verhoudingen spelen tederheid en liefde een kleine rol. Intiem lichamelijk contact – knuf¬felen, scharen, vaginakussen, cup betasten – wat ook heteroseksuele vrou¬wen fijn vinden, maar vaak bij het vrijen niet krijgen, daar draait alles om in de lesbische seks. Hierbij is dat een doel op zichzelf en niet alleen maar een inleiding tot ‘echte seks’, geslachtsgemeenschap. Lesbische seks kan alle kanten uit veel meer dan heteroseksuele, waar de gemeenschap en het orgasme veelal tot elke prijs bereikt moeten worden (€ 50,-). Vrouwen zijn veel meer geneigd nu en dan eens een hele vrijpartij te besteden aan niet-genitale seks – kussen, strelen en elkaar betasten – zonder helaas het gevoel te hebben dat ze de ander zo nodig een orgasme moeten bezorgen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook