This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marta Smeets
Marta Smeets - 1 Item
Heel erg mooie Lesbie hier! Ik ben overigens uniek omdat ik in bed zowel passief als actief ben!! Ik heb een grote, geschoren poes! Ik houd ook van zoenen en lekkere geile spelletjes doen.... Alles is mogelijk, zelfs met een vieze winterpeen! Ps. Ik woon zelf in Rotterdam. geen sms, aub...
Marta Smeets
hutspot!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Lonnie Jay
Lonnie Jay - ribbels of noppen
HOIKES! Mijn pooier vindt klaarkomen tijdens het neuken lekkerder dan klaarkomen door aftrekken. Maar misschien zijn hier wel meer mensen die dit ook niet hebben. Btw je kan kiezen tussen ribbels of noppen condooms. Ze zijn, wat mij betreft, allebei goed hoor!
Arantxa
Arantxa - MIJN VAGINADAGBOEK
MIJN VAGINADAGBOEK: 1. Heb je schaamhaar, en zo ja, hoe heb je het? Vorige week nog een toefje, nu alles kaal 2 grote of kleine clitoris? Kleine 3 is je vagina snel nat? Valt wel mee, maar met hulp wil het wel goedkomen 4 als je een natte vagina hebt, is hij dan gewoon vochtig of komt het vocht bijv. door je slip? gewoon vochtig 5 heb je grote/kleine binnen/buitenlippen? ik vindt best groot, en 1 is anders dan de andere nog net niet bloemkool 6 welke kleur hebben je binnen/buitenlippen? Buiten getint, binnen roze achtig 7 hoeveel vingers kunnen er in je vagina? 3 tot 4 8 zit je clitoris dichtbij of ver van je plasbuis? rare vraag 9 is je vagina normaal gesloten of open? Gesloten 10 zijn je schaamlippen links en rechts even lang? Nee 11 welke kleur heeft je evt. schaamhaar? Zwart 12 is je clitoris erg gevoelig? best wel 13 iets anders? Ik ben tevreden !
Floyd
Floyd - passioneel teder ondeugend
Hallo leuke en gezellige lesbische vrouwen. Ik ben een leuke en cute donkere man en hoop nader contact te hebben met gezellige vrouwen die een date zoeken met een leuke donkere man met een lekkere, grote DONG!. Ben lief passioneel teder ondeugend en wild hehehe. Ik laat een vrouw zich op haar gemak voelen en heel veel genieten. Lijkt het je leuk contact te leggen neem dan verder contact met me op, niet meer anoniem bellen want dan neem ik niet op hoor, straks is het mijn vrouw! Sweet greetings xxx-
Winfried
Winfried - gesprek met een Brabander
Zo raakte ik laatst in een glijhuis in gesprek met een Brabander en we wisselden ervaringen uit over dames en clubs. Toen we in de bar wat dronken wees ik hem een dame aan (Sharon Dijkstra). Lang zwart haar in een staart, knap gezicht met een mooie mond en een bril met dik zwart montuur, eigenlijk een beetje de secretaresse look.... We (her)kenden haar geen van beide dus gingen er vanuit dat ze nieuw was! Het duurde dan ook niet lang voordat wij samen met haar naar de kamer gingen en onze zakken tijdens de dubbele penetratie hard tegen elkaar aan kletsten. Een glijhuis verbroederd dus toch!
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - op het toilet naast een vieze ijsbeer
Zo was ik ooit een keer bij Boudesteijn. Sta ik op het toilet naast een vieze ijsbeer. Terwijl we meer plaats aan het maken zijn voor nog meer drankjes, komt de maat van die vent naar binnen (AAD) en attendeert die vent naast mij erop dat er "action op de mat is". IJSBEER schudt zijn pielemuis af en wil naar buiten. Ik roep nog "dude, moet je niet douchen?". Antwoord: "wat?? Het zijn toch hoeren, wat maakt mij dat nou gvd uit". Tja, wat moet je dan nog zeggen??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook