This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lenny Neyman
Lenny Neyman - 1 Item
Ik ben een Hot Lesbian! Ik heb een lekker strak kontje en ontvang geile lesbische nimfo’s in mijn woning in het gezellige Purmerend. Onervaren lesbo’s zijn ook van harte welkom. Alle afkomst en leeftijden zijn overigens ook van harte welkom hoor. En ja ik werk vellig en discreet. Beschikbaar van 10:00 uur t/m 02:00 uur Ik werk ook soms met mijn moeder dus een trio is dan ook mogelijk. Ik beantwoord niet email of SMS. Onbekend nummers wordt ook niet opgenomen. Denk hieraan!
Lenny Neyman
gedragen onderbroekje te koop € 12,50
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Worship
Worship - voel ik mijn pooier zijn WORTEL
Tja, ik heb dat ook wel als ik te nat word dan voel ik mijn pooier zijn WORTEL ook niet al te fel niet meer maar als we dan gewoon blijven doorgaan en ik word terug wat droger dan voel ik hem ook terug veel beter, maar mijn pooier zegt dat hij alles toch lekker goed blijft voelen ik heb er hem nog nooit over weten klagen dus ja dan zal ik ook de enige zijn die er hinder van ondervind, het is natuurlijk wel niet leuk maar als je dan van standje wisselt kan dat er ook wel veel aan doen en voel ik hem ook weer beter…………………..
Winston
Winston - lik ruik ik je kont
Lieve amateurprostituée,Als ik je kut lik ruik ik je kont, En als ik je kontje lik dan proef ik steeds stront, Je moet je beter wassen, met al dat poepen en plassen! Wat is dat nou voor grap? M'n DONG wordt zo wel helemaal slap'
Brune Mac
Brune Mac - omkleden, koffie drinken, roken, eten, douchen en dan actie!
Zo kom ik bij Boudesteijn bijna altijd als één van de eersten DVP’s. Ritueel voor mij is als volgt: omkleden, koffie drinken, roken, eten, douchen en dan actie. De tweede ijsbeer die binnen komt is er iemand vanuit een regio waar ze heel veel auto's bouwen en vis in hele leuke kleine stukjes kunnen snijden. Nadat ik ontbeten had (toen stond er nog wel een kok voor een omelet) wil ik altijd eerst douchen. Wat denk je wat? Douche volgescheten. Stond natuurlijk geen naam bij en ik weigerde om de stront te visiteren op aanwezigheid van eventuele stukjes rijst. Maar toch.....
Don Pepe
Don Pepe - een gedragen slipje opgehaald
Jongens, Gisteravond bij dit hoertje ook een gedragen slipje opgehaald. Ze is eigenlijk van Duitse nationaliteit en staat dus garant voor degelijkheid! Bij nader onderzoek heb ik vastgesteld dat ze twee mooie gevoelige tepels heeft, over 2 paar schaamlippen beschikt, een grote klit, haar schaamstreek waarschijnlijk de dag ervoor geschoren was, haar wenkbrauwen een week geleden geëpileerd zijn. Ze beschikt nog over al haar tanden en kiezen, de staat van het gebit is prima, bij het deepthroat pijpen meende ik zelfs ook nog verstandskiezen te voelen. Alles werkt en beweegt naar behoren armen, benen en zelfs haar YONI wordt lekker nat! Het zal jullie niet verbazen dat ik dus gewoon volgende week weer terug ga hoor!
Zara
Zara - jouw zaadvloeistof
Hoewel jouw zaadvloeistof, evenals mijn vaginale afscheiding, onschuldig en haast reuk- en smaakloos is, moeten veel vrou¬wen, (zoals ik)zelfs als ze orale seks prettig vinden, er niet aan denken dat de liefdesmayonaise in hun mond terecht zou komen en ze die zelfs door zouden slikken. Ze kunnen zich ook zorgen maken over besmetting door het HIV (AIDS)-virus. De meeste art¬sen, zoals dokter Hans, geloven dat de kans op besmetting door orale seks erg klein is, mogelijk omdat speeksel meestal een stof bevat die de activiteit van het virus doet verminderen. Maar wanneer je mondzweren, infecties of bloedend tandvlees hebt (dat komt bij mij nogal eens voor), kun je wel gevaar lopen als een besmette partner in je mondje klaarkomt! Ik doe het dus niet meer standaard hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook