This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Boudie de Groot
Boudie de Groot - 4 Items
Hallo dames, Ik ben een ietwat verlegen lesbo met een aparte, minder voorkomende fetish; ik vind het namelijk ontzettend charmant als een vrouw forse winden laat, hoe harder en langer, hoe beter! Waarom? Hoewel heel natuurlijk, is winden laten volgens mij het best bewaarde geheim van een vrouw. Mannen ‘mogen’ het, vrouwen absoluut niet. Het lijkt mij gewoon ontzettend opwindend om een vrouw te ontmoeten die het niet alleen durft in het bijzijn van anderen, maar ook nog eens winderiger blijkt en winden laat waar een man jaloers op zou zijn. Het grote contrast, leuke vrouw met al haar vrouwelijkheden die je op straat tegenkomt en diezelfde leuke vrouw die na een stevige chili con carne geluiden produceert waar je u tegen zegt, dat wind me ontzettend op. Ik zoek dus een vrouw voor een gezellige avond. Een vrouw die in tegenstelling tot andere dates gewoon haar winderige zelf durft te zijn!We kunnen van tevoren ergens iets gaan eten of drinken om nader kennis te maken. Ik denk dat u daarna een heel ander beeld van mij heeft dan dat u hoogstwaarschijnlijk op dit moment zult hebben. Mocht u nu een winderige vrouw kennen, die ook op zoek is naar een leuke date maar misschien niet durft door haar winderigheid? Wellicht zou ze met mij iets af willen spreken! Tot slot, een vergoeding voor deze aparte wens is mogelijk. Mocht u een vergoeding wensen, laat even weten wat u een gepaste vergoeding vindt voor een gezellige, enigszins ongewone avond als deze. We komen er vast wel uit! Hartelijke groetjes!
Boudie de Groot
ik doe niet aan droogneuken!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Boudie de Groot
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Boudie de Groot
sex
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Boudie de Groot
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Angela Chang
Angela Chang - Hand Job Stroker
HOIKES! ik gebruik de laatste tijd bij het mastruberen van mijn klanten een heuse Hand Job Stroker. Ps. dit is niet als Spam bedoeld want het is gewoon een eerlijk antwoord op een vraag, hoop niet dat het weer onnodig als spam van mijn wordt aangezien!!!
Mona Speelstok
Mona Speelstok - gewoon een beetje speeksel
Soms gebruiken mijn man en ik gewoon een beetje speeksel. Dan maakt hij zijn vingers nat en haalt die dan langs mijn vagine. Dit werkt goed.Maar nog beter is een langer voorspel of inderdaad een (trillend) speeltje. Die opmerking hierboven dat dat niet zou werken, daar ben ik het niet mee eens. Als je wat uitgebreider met elkaar speelt of bv. samen naar een sexy programma kijkt of je gebruikt eerst met zo'n speeltje, daar word je echt wel nat van hoor!
Dummy La Force
Dummy La Force - PENSION DE BLANKE SABEL
PENSION DE BLANKE SABEL. Dit pension bevindt zich aan de B103 weg, tussen Dummerstorf en Laage, en door een zeer christenlijke familie beheerd. Het Restaurant & Pension DE BLANKE SABEL biedt gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en een restaurant met Duitse en “mediterrane gerechten”! De moderne kamers en appartementen van het Pension zijn bijzonder warm ingericht met heldere kleuren. Ze bieden allemaal sexsatelliet-tv en een eigen badkamer. Er worden ontbijt en huisgemaakte maaltijden geserveerd in het traditionele restaurant, dat een mooi uitzicht op de tuin biedt. Ook op het terras kunt u naakt ontspannen met een drankje!
Bernhard
Bernhard - een saunaclub gewoon voordeliger is dan in een reguliere sauna
Hey gasten! Zo heb ik deze website nog eens goed doorgelezen en dan kom je tot de conclusie dat een wellness bezoek in een saunaclub gewoon voordeliger is dan in een reguliere sauna. In de club zit n.l.alles in de prijs, terwijl de sauna voor alles afzonderlijke bedragen rekent zoals badslippers, handdoeken en badjas. En ja hoor dan ging ik op een zonnige doordeweekse dag richting BOUDESTEIJN. Rugzakje ingepakt met zonnecrème, ipod en een goed boek. Daar sta je dan met knikkende knietjes voor de poort en voorzichtig druk je op de bel. Een zoemer en de deur gaat open. Het eerste wat je ziet is een donkere man met een lange tampert. Even netjes voor stellen, handje geven. De verdere kennismaking met FLOYD zal ik nooit meer vergeten. Goedemorgen meneer, eerste keer hier zie ik. Zou U de rugzak in Uw auto willen laten, wij hebben alles wat U nodig heeft, het enige wat U hoeft mee te nemen is een dikke beurs voor de meisjes en een bikkelharde dong. Daar sta je dan gvd met je goed fatsoen!
Kerst Boomsma
Kerst Boomsma - sportmasseur geeft nu ook een eromassage
Dames,Heren en Paren. Zeer ervaren sportmasseur geeft nu ook een eromassage. Iedereen boven 30 jaar is welkom. Je mag ook mij aanraken want dit verhoogd het genot. Ook gehandicapten of als je een beperking hebt dan kom ik je gewoon bezoeken hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook