This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cornelia Vreeswijk
Cornelia Vreeswijk - 1 Item
Hoi lieve vrouw. Wil jij mij, in ruil voor een vaste maandelijkse vergoeding, 2 keer per maand verwennen met heerlijke seks, geen extreme dingen hoor! Natuurlijk zal ik jou ook lekker verwennen. Ook wil ik af en toe met je uitgaan: restaurant, kroeg, film, sauna, strand, etc. Uiteraard op mijn kosten en alleen als jij het leuk vindt. Kortom: ik zoek een gezelschapsdame voor gezelligheid en seks. ik voel mij jong en bruis van energie. Ik heb een hoog opleidingsniveau, maar ik ben verder een gewone vrouw die van gezelligheid houdt. Als jij een slank/normaal figuur hebt, tussen 35 en 60 jaar bent en niet al te ver van de regio Alkmaar woont en ook wel zin hebt in iets spannends waarbij respect voor elkaar, discretie en hygiene belangrijk zijn, zou ik graag met je in contact willen komen!
Cornelia Vreeswijk
mijn gedragen slipje is ook te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw de Bruine-Schaap
Mevrouw de Bruine-Schaap - Dus u wilt scheiden, mevrouw
"Dus u wilt scheiden, mevrouw?" vraagt de advocaat aan zijn knappe cliente. "Ik neem aan dat de schuld bij uw echtgenoot ligt " "Precies". De advocaat wil de precieze feiten weten en daarop geeft de vrouw een schitterend bewijs: "Mijn man was op vrijdagavond zoals altijd in zijn stamcafe. Sinds jaar en dag komt hij dan pas om een uur thuis, maar afgelopen vrijdag was hij er al om tien uur". "Tja, dat is toch niets bijzonders", meent de advocaat. "Natuurlijk wel!" zegt zij verontwaardigd, "het is toch logisch dat wij, mijn vriend die iedere vrijdagavond komt en ik, onaangenaam verrast waren!"
Abe Fielding
Abe Fielding - vrouwelijk schoon bij BOUDESTEIJN
HOI! graag doe ik een beroep op jullie kennis van het vrouwelijk schoon bij BOUDESTEIJN. Een tijdje terug leerde ik een leuk sympathieke duitse dame kennen. Brunette, schat zon 165 tot170 cm, B-cup denk ik, maar wellicht het meest eenvoudig te onthouden kenmerk: een tatoeage van de egyptische fallus tezamen met twee geile piercings door beide tepels verbonden met een ketting, FT en gerimd worden! Laat dit bij iemand een belletje rinkelen waardoor er een artiesten naam bij de omschreven dame genoemd worden? Alvast bij voorbaat dank!
Cock Ringeling
Cock Ringeling - favoriete amateurprostituée
Haai ! Heb 'n vraagje , als 'k met m’n favoriete amateurprostituée neuk dan heb 'k soms 't gevoel dat ze wat te nat is. Als 'k haar bvb eerst lik en haar daarna neuk dan heb 'k veel minder gevoel en is m'n orgasme ook veel minder goed dan als ze me bvb klaarpijpt of aftrekt (of zelfs minder goed dan als 'k gewoon alleen masturbeer) K heb als 't ware niet echt meer het gevoel dat 'k in haar ben! Herkent iemand dit??
Yolante
Yolante - extreem natte YONI
Ik heb dus ook last van een extreem natte YONI! In het begin van de seks is het wel normaal.. Gewoon lekker glad, maar zodra ik ben klaar gekomen! Ik baal hiervan omdat me vriend dan bijna komt van t te voren, en zodra ik klaar ben gekomen en dan zo nat ben.. lukt het hem echt niet meer.. :( dus het is echt wel een probleem! om altijd maar iedere dag rukkend of pijpend te eindigen! :S nog meer tips?
Roos de Poos
Roos de Poos - heb sinds kort een nieuwe pooier
Haai! Ik heb sinds kort een nieuwe pooier en kan je vertellen dat ik nu ook ontzettend nat word, als we samen lekker liggen te knuffelen en hij raakt me op bepaalde plekken dan voel ik het al helemaal aankomen.. Had dit voorheen bij klanten nooit en schaam er ook wel een beetje voor niet dat ik hze niet hoort klagen hoor.. maar is meer voor je eigen gevoel denk ik! Gelukkig lees ik hier dat er veel meer vrouwen die daar last van hebben en gezien de reacties van de mannen, ben ik er nu wel wat meer gerust op! Bedankt hiervoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook