This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Daniella Lohues
Daniella Lohues - 1 Item
Ik ben een spontane,lieve tedere maar ook ondeugende ongebonden vrouw en ik nodig graag een lieve (on)gebonden vrouw uit om vrijblijvend kennis te maken (zonder verplichtingen)en bij klik geef ik jouw graag een fijne uitgebreide ontspannende gewone massage zonder dat je zelf iets hoeft te doen en als jij dat wilt vind ik het ook fijn om jouw naar een heerlijk hoogtepunt te brengen door je intiem te trelen,langdurig te likken of met een speeltje te verwennen.Het gaat me om jouw plezier en ik vind het opwindend om een vrouw te zien genieten en te verwennen,dus je hoeft zelf niks te doen. Ik zoek geen relatie,maar sta eventueel wel open voor een leuk regelmatig gezellig contact,maar ik geef ook graag een eenmalige massage. Ben jij die vrouw die misschien een discreet sletje zoekt,behoefte heeft aan wat gezelligheid,spanning en ontspanning of wil je gewoon eens eenmalig verwent worden zonder verdere verplichtingen,reageer dan eens of stuur een smsje.,, Veel liefs en groetjes!
Daniella Lohues
gedragen slipje te koop, vanaf € 1,-!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brad Wursten
Brad Wursten - Mijn bitch
HEY! Mijn bitch wordt bij mij altijd super nat! Als we het doen in bed leggen we er nu altijd een rubberen laken onder,om het meeste vocht op te vangen.Als we het spontaan beneden in de keuken doen maakt het niet uit,daar heebben we plavuizen en in de woonkamer de bank is van leder dus makkelijk allebei weer schoon te maken.Soms denken we wel eens waar komt dat allemaal vandaan bij haar....maar het is wel g**l en het smaakt ook overigens ook heerlijk bij het beffen! mmmmmmmmm
Arnout Sneltrekker
Arnout Sneltrekker - aanbod van de dames in de sexbios
Gisteren was het diep triest met het aanbod van de dames in de sexbios,op de middag waren er maar rond de 15 aanwezig wat later op de avond na 20.00 was het aanbod rond de 30 waarvan wel enkele hele mooie! Ze kwam rond 21.00 u binnen en voordat ze eenmaal zat had ik ze de kamer al op haha.Na mij stonden de mannen in de kleedkamer al voor haar in de rij en AAD met een bikkelharde snikkel stond natuurlijk weer voorop. Ze wachtte nog netjes af aan de bar maar ik was na haar meteen naar huis vertrokken,er was voor mij immers toch niets meer te halen. In elke club is het wat dames betreft slecht tot eind volgende week! Dit ter info!
Célia Choukroun
Célia Choukroun - op zijn hondjes
Tja, ik word znou enmaal elf bij de ene klant een stuk natter dan bij een andere klant. Ik heb gewoon gevraagd of mijn klanten het niet vervelend vinden. Maar eh, 'nee' werd kracht bijgezet door gebruik van glijmiddel als ze me me op zijn hondjes nemen. Ze vinden het dus heerlijk :-p! Vraag het dus gewoon, over dat soort dingen moet je vandaag de dag gewoon kunnen praten!
Maïlys
Maïlys - U mag gerust meespelen
Een rijke boer vraagt zich al een tijdje af waarom het tussen de middag zo rustig is op zijn erf. Op een dag ziet hij rond dat tijdstip zijn knecht Kamiel Eurlings met zijn gulp open in de richting van de schuur lopen. De boer roept zijn knecht terug en vraagt: "Wat gebeurt er eigenlijk in de schuur?" "O, we doen daar altijd een leuk spelletje. De meiden moeten hun hoofd in het hooi steken en hun rokken omhoog trekken en achteraf proberen te raden wie van ons... U begrijpt me wel." "Aan dat spel zou ik wel eens willen meedoen!" "U mag gerust meespelen, hoor. Per slot van rekening doet uw vrouw ook al wekenlang mee!"
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - mijn lievelingsprostituée
Haai! Als het voorspel met mijn lievelingsprostituée in een glijhuis wat korter is en we sneller beginnen te neuken dan is 't gevoel beter , maar na een aantal minuten voel 'k echt niet zo heel veel meer. Wat wel al is gebeurt is dat ze na 'n hele poos penetratie minder nat wordt en dan voelt t beter maar doet 't wat pijn voor haar. Kan 'k hier iets aan doen , ik ben niet smal geschapen ofzo en heb ook helemaal niet 't idee dat dr vagine te wijd is ofzo. Misschien ben 'k teveel gewoon om manueel orgasme te krijgen waarbij je handen sowieso wat meer om je BLANKE SABEL geklemd' zijn. Of maybe hebben jullie wat tips ofzo. Greetz !

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook