This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Claudi Hetebrij
Claudi Hetebrij - 1 Item
hallo ik ben een stoute lesbie met lekkere jetsers, een geschoren utteflut en ik ben al een tijdje vrijgezel en ik zoek een leuke en lieve vrouw voor een seksrelatie of iets eenmaligs maar daar komen we samen wel uit denk ik? heb nog niet veel bed partners gehad en zou graag wat meer ervaring opdoen met een lieve vrouw. leeftijd en uiterlijk is niet het belangrijkst.graag alleen serieuze reacties aub want dit is een serieuze oproep!! Groetjes!!
Claudi Hetebrij
gedragen onderbroekje te koop Ä 5,-
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

L.Hannes
L.Hannes - niet hygiŽnisch uitziende klant
HOI! toen ik me in de sauna wilde gaan omkleden om naar huis te gaan, was er een niet hygiŽnisch uitziende klant die blijkbaar niet tevreden was over de geboden service van de dame, niet betalen en zich ook aankleden om het pand te verlaten. De dame in kwestie haalde er toen zo'n potige kerel bij en de vlegel koos eieren voor zijn geld, rekende direct af! Deze darmpatiŽnt verliet waarschijnlijk dubbel genaaid het pand. Dit ter info!
Hans Klok
Hans Klok - probleem met de vagina van mijn vrouw
DAG! Ik heb recentelijk ook een probleem met de vagina van mijn vrouw, we hebben kinderen. Het is te wijd en ook is ze altijd nattig. Niet omdat ze opgewonden is maar dat is gewoon zo bij haar altijd al geweest. Als ze dan geil word is het echt een natte boel. in combinatie met dat het nu wijders is na de kinderen is het moeilijk voor mij om van de seks te genieten. Ik voel het bijna niet en voor haar is het ook niet meer prettig. Er zijn natuurlijk andere manieren maar ik mis het gevoel van een vagina ingaan endat het lekker strak voelt. is hier een oplossing voor, alle tips zijn welkom!
Merel Blaauw
Merel Blaauw - lekker klein stringetje
Zal ik ook zoín lekker klein stringetje voor je dragen? Alle gedragen mini-strings zijn inclusief 2 fotoís zodat je kan zien dat ik de mini-string voor je gedragen heb. Contact me met jouw wensen!
Vlokkie
Vlokkie - Welkom bij de gebruikte slipjes
Welkom bij de gebruikte slipjes ! Wij hebben gebruikte slipjes voor elke viezerik! De slipjes zijn sensueel en zijn van goede kwaliteit. De collectie van usedslipjes.com is uniek in Nederland en bruist van sensualiteit, romantiek en kwaliteit. De gebruikte slipjes zijn ook nog eens betaalbaar! Probeer ook eens een Transparante Slip met zwarte rondjes Deze zwarte slip met stippen onthult een speels karakter. Het nauwsluitende ontwerp omsluit rondingen op een sensuele manier. Geniet van haar lichaam en hul het in mooie lingerie!
PIjkelien Zoutjes
PIjkelien Zoutjes - net zulke ransapen als hetrosexuele mannen
Zijn wij, lesbische vrouwen, nu werkelijk net zulke ransapen als hetrosexuele mannen? Nou, niet helemaal. We laten onze darmgassen niet per se op elk moment lopen. 38% vindt het namelijk alleen toelaatbaar als je het ťcht niet meer houdt. 15% geeft aan niet eens scheten te durven laten bij vriendlief en 8% vindt het gewoon not done!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook