This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sara Kroost
Sara Kroost - 1 Item
HOIKES! ik heb een fijne part time baan in de zorg,en ben een gelukkig mens met een paar enorme memmen en een lekkere strakke uttelfult,maar wél alleen,en ben nu op zoek naar een volle/ gezette bisexuele vrouw met uitgesproken rondingen(borsten,billen...) voor een SEX relatie, bij voorkeur binnen Friesland. Ik ga weinig meer uit(etentje,sexbioscoop of gewoon lekker uitgaan) omdat het alleen niet zo leuk is; ook daarom zoek ik een lieve gezellige vrouw om weer samen te genieten van fijne momenten in t leven. Ik ben een romanticus, en geloof dus in de liefde, en ook in intimiteit samen, heerlijk toch als dat fijn is...ik reageer niet op website antwoorden,maar wil je eerst uitnodigen voor een kopje koffie met een dikke winterpeen ergens, om elkaar te zien en te leren kennen... Groetjes van knuffelbeertje!
Sara Kroost
slipje om van te snoepen!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - diverse pakjes drynites gekocht
HOI! hier nog een Luier fan, al diverse pakjes drynites gekocht. Blijft iedere erg geil soms alleen om er in klaar te komen. Maar meestal eerst vol plassen en dan mezelf aftrekken. Een enkele keer ook de grote boodschap erin gedaan was op dat moment ook zeker opwindend alleen de rommel achteraf...Valt helaas niet mee om het te doen aangezien ik nog thuis woon, als ik op mezelf woon en nog steeds dezelfde gevoelens ervoor heb komen er zeker volwassenen luiers!
Mona Speelstok
Mona Speelstok - twee vibrators en een grote winterpeen
Ik heb een nieuwe vaste klant en nog steeds geen speeltjes gebruikt. Maar, mijn twee vibrators en een grote winterpeen liggen al klaar! Heb ook een soort spelletje, met kinky opdrachten, erg leuk om in the mood te komen!
Bennie Dom
Bennie Dom - een condoom met noppen
Hallo, als ik uitga neem ik altijd mee: een condoom met noppen / penis sleeve, je hebt ze met de noppen naar binnen en buiten, maar net wie extra geprikkeld moet worden. Touw/ zachte boeien en een blinddoek. Tegenvaller: die durex vibrerende ring (trilt gvd veel te weinig) Tja, en verder moet je het of samen beslissen/kiezen, of je moet verrassen... uiteraard zijn er veel extremere dingen mee te nemen als je gaat stappen maar je wilt niet te overweldigend overkomen, toch??
Anja Ringsredder
Anja Ringsredder - Welkom bij de gebruikte slipjes !
Welkom bij de gebruikte slipjes ! Wij hebben gebruikte slipjes voor elke viezerik! De slipjes zijn sensueel en zijn van goede kwaliteit. De collectie van usedslipjes.com is uniek in Nederland en bruist van sensualiteit, romantiek en kwaliteit. De gebruikte slipjes zijn ook nog eens betaalbaar! Probeer ook eens een Zwarte G-String !
Douwkje Rufteraar
Douwkje Rufteraar - hoe lang wacht je met scheten laten bij je (nieuwe) lesbische partner
De grote vraag blijft natuurlijk: hoe lang wacht je met scheten laten bij je (nieuwe) lesbische partner? Doe je dat op de eerste date al? Of wacht je liever drie maandjes? 12% van de lesbische vrouwen gaat binnen een maand al los. 28% binnen 2 tot 5 maanden, 18% na een halfjaar tot een jaar en 7% van de lesbo’s doet er gewoon 2 jaar of langer over!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook