This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Carry Sleen
Carry Sleen - 4 Items
HAAI! WIJ ZOEKEN EEN LESBISCHE VROUW HALVERWEGE DE VEERTIG EN NIET ONAARDIG OM TE ZIEN ZOEK VOOR heuse SDATE! VROUW MET PIERCING,IN TONG OF KLITJE OF WAAR DAN OOK.ALTIJD AL FANTASIE GEWEEST VAN ME OM EEN HEERLIJKE DATE TE HEBBEN MET VROUW MET PIERCING. REAGEER EN VERTEL WIE JE BENT EN WIE WEET ZIEN WE ELKAAR SPOEDIG. MAG OOK WEL VROUIW ZIJN DIE GRAAG EEN KLITPIERCING WIL HEBBEN,GAAN WE SAMEN 1 HALEN MET EEN KETTING TUSSEN JE TEPELS OF ZO! NOU DOEIXXX
Carry Sleen
STOUT BROEKJE!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Carry Sleen
Hey! jij weer?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Carry Sleen
I'm the only jesus!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Carry Sleen
lekkere tietjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ab Veuger
Ab Veuger - Befsther heeft genoeg van me
Ik ben AB en al jaren gelukkig met mijn vrouw Befsther. Voor de buitenwacht is het een keurig en bescheiden vrouwtje en heeft men het idee dat ik (best vlot, makkelijk pratend en stoer) het voor het zeggen heb. En dat zij verder keurig de boel op orde houdt. Op het eerste oog ziet ze er een beetje tuttig uit; halflang haar, cupje B en meestal een rok met een blouse of een truitje. Kortom een gewone relatie denkt men. Maar ik weet wel beter. De tijden dat het was zoals ik beschreef zijn voorbij. Befsther heeft genoeg van me en laat me dat ook goed blijken!
Brandi Flowers
Brandi Flowers - stiekeme stinksluiper
Pssst! Wat doen wij, lesbische vrouwen, dan als we een stiekeme stinksluiper voelen aankomen? Een kwart van de lesbo’s loopt netjes naar de gang of wc en laat 'm daar lekker gaan. 21% houdt 'm met moeite binnen, 16% laat 'm lekker gaan terwijl haar lover naast haar op de bank zit en de meerderheid (39%) doet het op de sneaky way: zij laten 'm zo zachtjes en stiekem mogelijk!
Fidji
Fidji - Welkom bij de gebruikte slipjes !
Welkom bij de gebruikte slipjes ! Wij hebben gebruikte slipjes voor elke viezerik! De slipjes zijn sensueel en zijn van goede kwaliteit. De collectie van usedslipjes.com is uniek in Nederland en bruist van sensualiteit, romantiek en kwaliteit. De gebruikte slipjes zijn ook nog eens betaalbaar! Probeer ook eens een Verpleegster string open kruis !
Roy Crocque
Roy Crocque - zelfs de mooiste vrouw heeft een darmkanaal
Jongens, zelfs de mooiste vrouw heeft een darmkanaal. Mannen weten dat, maar veel bisexule vrouwen denken volgens mij nog steeds dat ze dat kunnen verbergen!
Tante Kalifa
Tante Kalifa - soort van tupperware avond
Hi Allemaal, Ik heb onlangs een vrouwenavond georganiseerd (soort van tupperware avond, waarbij er seksartikelen verkocht worden). Ik vond het erg gezellig en heb uiteraard ook eea gekocht. Nu ben ik benieuwd of jullie een seksspeeltje hebben, zo ja wat? Hoe gebruik je dit, met partner, alleen? Wat heb je hieraan uitgegeven? Mijn vriendinnen reageerden namelijk allemaal een beetje preuts... Liefs, Ps/ Ik heb een trilei, een tarzan en een tasvibrator( kleintje om mee te nemen) Mijn volgende aankoop wordt de wevibe. Wel duur maar lijkt me fantastisch.mmmm
Mats
Mats - timmerman
Haar vader is vast timmerman met zo een mooie voorgevel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook