This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sharry-An Fillipo
Sharry-An Fillipo - 1 Item
Allo! Ik kom dus ook sexuele aandacht te kort en zoek daarom lesbische vriendschap met een plusje gewoon af en toe elkaar ontmoeten gezelligheid lekker knuffelen/scharen met de utteflutjes of samen met een dikke winterpeen te spelen; we zien wel. Zijn er hier soms ook lesbische vrouwen met lekkere jetsters die hier ook behoefte aan hebben ? Contacteer me dan snel via mijn gedragen onderbroekjes! Ps. ik vrouw van jouw!
Sharry-An Fillipo
geile gedragen slipjes te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Crescentia Zwaan
Crescentia Zwaan - laat 'm daar even lekker waaien
Tja, op het werk echter, gedragen lesbische vrouwen zich toch een stuk beschaafder. Iets meer dan de helft van de lesbo’s (53%) houdt 'm netjes in als ze iets voelt opkomen. Toch probeert ook 27% 'm stiekem te laten op haar bureaustoel en een vijfde van de portieksnollen loopt even naar de gang of wc en laat 'm daar even lekker waaien!!
Martine Versluis
Martine Versluis - Ook ik draag regelmatig luiers
En ja! Ook ik draag regelmatig luiers en plas er ook in. Erg lekker. Ik drink dan veel water en moet dan ook meer plassen tot ie lekker vol is. En dan lekker klaarkomen erin. Dikwijls ook met een geile vibrator. Ik slaap er soms ook in. Dat geeft een veilig gevoel. Ik heb altijd een stapel luiers liggen. Hoe dikker hoe liever! Ik weet zeker dat jij dat ook wel zou willen!
Brandy Brennerstra
Brandy Brennerstra - Welkom bij de gebruikte slipjes
Welkom bij de gebruikte slipjes ! Wij hebben gebruikte slipjes voor elke viezerik! De slipjes zijn sensueel en zijn van goede kwaliteit. De collectie van usedslipjes.com is uniek in Nederland en bruist van sensualiteit, romantiek en kwaliteit. De gebruikte slipjes zijn ook nog eens betaalbaar! Probeer ook eens een Slip afgewerkt met strass steentjes !
Van Bafdonk
Van Bafdonk - al eens iets met speeltjes geprobeerd?
Hey reetveter! Hebben jij en je vrouw al eens iets met speeltjes geprobeerd? Met bijv gewone huis-, tuin- en keukenspullen? Blinddoeken met een shawl, spelen met een riem, knijpers, spatels, kaarsvet? Waar gaat jullie interesse vooral naar uit? Vertel het me eens, het blijft onder ons!
Bjorn Blurp
Bjorn Blurp - naar een heuse sexclub geweest
Gisteren naar een heuse sexclub geweest. Wat betreft dames liep er een gevarieerd aanbod rond (wel geen latinas of aziatisch). Beetje rond gelopen ,zag niet meteen een dame van mijn gading,weinig beren ook ,denk een stuk of tien (gelukkig maar).Na een paar drankjes genuttigd te hebben zit ik aan de bar en laat me daar versieren door een Roemeense! Even een aftastend gesprekje (zonder fysieke presales) ze zegt ik doe alles behalve anaal,kus je ook?vraag ik nog,ja hoor geen probleem,ok sluusel dan maar,ik moet eerst nog verplicht douchen,ook geen probleem,meld haar nog wel dat ik thuis al uitgebreid gedoucht heb,trouwens enigste minpuntje van deze sexclub. De zeer kleine doucheruimte voor zo een grote club.Wel alles zeer schoon en netjesverzorgt.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook