This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marga van der Linden
Marga van der Linden - 1 Item
Hi, Ik ben een zeer stoute lesbische vrouw van eind veertig met een lekker stel memmen en gezegend met een bijzonder grote utteflut en zoek een leuke donkere lesbische/bisexuele vrouw voor een warme sexrelatie! Kunnen wel uit eten of naar de parensauna gaan of noem maar op. Ik Ben vrij lang en heb geen baard of snor in mijn slipje en ben zeker niet te dik. Laat maar wat van je horen leuke Surinaamse vrouw of anderzijds. groet en tot gauw!
Marga van der Linden
mmmm, mijn prutje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Miss Slipfje
Miss Slipfje - scheettechnisch
Zoals hetrosexuele mannen zich bij vrienden scheettechnisch gedragen, zo gaat dat bij lesbische vrouwen onderling helaas nog niet. Slechts 7% zegt gewoon scheten te laten bij sexvriendinnen, sommigen doen het alleen stiekem (21%), anderen geven aan dat het eraan ligt hoe lang ze haar al kennen (36%) en de andere 36% laat nooit scheten bij sexvriendinnen!
Elma Vud
Elma Vud - gedragen stukjes
Niets is voor mij zo zalig als gedragen stukjes te bemachtigen ! Maandag was het geluk weer aan mijn geile kant, een mooie donkerrood en zwarte halfgrote string uit een grote wasmand gehaald. Was lekker gedragen met zalige plekken erin,nu heb ik het aan en het zit lekker tussen mijn kontje en zal het vandaag een paar maal moeten voelen,strelen en mezelf dan ook lekker maken...Ik zal er niet aan kunnen weerstaan meisjes...!
Verona Ruckert
Verona Ruckert - Welkom bij de gebruikte slipjes
Welkom bij de gebruikte slipjes ! Wij hebben gebruikte slipjes voor elke viezerik! De slipjes zijn sensueel en zijn van goede kwaliteit. De collectie van usedslipjes.com is uniek in Nederland en bruist van sensualiteit, romantiek en kwaliteit. De gebruikte slipjes zijn ook nog eens betaalbaar! Probeer ook eens een Paarse damesslip met ruches !
NICO
NICO - een erotisch magazine
Mijn vrouw was laatst een erotisch magazine aan het lezen. Op de middenpagina stond een foto van twee jongens die elkaar aan het pijpen waren. Mijn pik sprong direct overeind en er ging een schok door mijn lichaam. Kijk nou toch, zei mijn vrouw. Eerst dacht ik dat ik gewoon een vies rukkertje in huis had die zich lekker aftrok op mijn spulletjes maar nu weet ik dat dit kleine rukkertje gewoon een homo is. Nou dan gaan we je voortaan dan toch ook zo behandelen!
bastiaan
bastiaan - een amateurprostituée die ik laatst bezocht
TTja, het begon bij mij allemaal met belangstellende vragen van de kant van een amateurprostituée die ik laatst bezocht. Ze wilde weten wat ik in mijn toilettas had zitten en samen keken en beoordeelden we de condooms met dropsmaak, ruik, tandenborstel etc. Ik werd beregeil hiervan en we gingen verder met zoenen op haar kamer met spiegels waarbij ik haar heerlijk grote billen op en neer zag gaan..tijdens het neuken, maar begon het spel met heel uitgebreid zoenen, zoenen, en ze pijpte me heerlijk langzaam, rustig, zonder haast, en zo ging dat eigenlijk maar door, afwisselend namen we wat standjes door en en uiteindelijk pompte ze me traag maar met overtuiging door en spoot ik heerlijk het rubbertje vol. wow Wat een ervaring!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook