This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ingrid Diepman
Ingrid Diepman - 4 Items
I am a 100% lesbian woman with nice soft anticlines, living in Amsterdam, and looking for a woman with a pretty heavy bush. Age not important. I can also receive in my own house. A fair payment for a nice pussy! Only serious reactions please, by cellphone, or mail. NO chatboxes or otherwise numbers without recognition anymore!
Ingrid Diepman
nat slipje te koop!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Ingrid Diepman
jij weer hier?
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Ingrid Diepman
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Ingrid Diepman
lekkere borsten!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Cock Blokker
Cock Blokker - de mooie slipjes van waslijnen gepikt
Zelfs vorig jaar nog heb ik vaak de mooie slipjes van waslijnen gepikt. Ik trof daar allemaal moois wat mijn buurvrouw droeg. Nu hangt men de was in mijn buurt niet meer 's nachts buiten (of je moet boven wonen). Mooie kleine slipjes, tanga's, slipjes met vetertjes. Verder ook bh-tjes, panties, topjes en onderjurken gepikt. Ook wel eens een slipje van een buurtmeisje uit de kast gepakt terwijl ik bij haar moeder op bezoek was en een keer toen de buren op vakantie waren een geile, rode netpanty. Ik had dus een grote voorraad kleding, helaas een of meer keer door mijn vrouw gevonden en gewoon door haar weggegooid. Wat ik nu heb is voor het grootste deel op usedslipjes.com gekocht. Zit trouwens ook hele mooie lingerie bij!
Rob Flesh
Rob Flesh - naar een SOPHUIS geweest
Gisteravond weer eens naar een SOPHUIS geweest! Liet me versieren door een dame van ca. 120 kg! Sessie beeindigt en toen via de lockers naar de barruimte waar ik nog een drankje heb gedronken. Denk als het geen vakantietijd is dat het daar ook goed vertoeven is. Nu wat rustiger,helaas liep er verder niets van mijn smaak meer bij dus ben rond de klok van vijf weer richting huis vertrokken,wat schetst mijn verbazing bij mijn vertrek staat ze ineens achter mij bij de theke en geeft mij drie zoenen (wel op de wangen),toch nog een soort van aftersales (voor haar doen dan). Toen weer de de storm in gedoken en was twee uur later weer thuis zonder file!!!
Cornelieke
Cornelieke - een lang raar geluid
HOI! Ik vind dus al enige tijd iemand leuk die ik altijd tegenkom met het uitgaan... nu kwam ik hem afgelopen zaterdag ook weer tegen en het was gelijk weer heel gezellig... dus na afloop fietste hij met me mee naar huis en stonden we nog een hele tijd te kletsen... maar omdat ik al de hele nacht een beetje last had van mijn darmen werd dat er niet echt beter op, en op het moment dat we buiten stonden te kletsen kon ik het niet meer inhouden(een scheet), en toen het eenmaal ging... hield het niet meer op en er kwam een lang raar geluid... ik probeerde het natuurlijk een beetje te verbergen door andere geluiden te maken maarja of dat gelukt is weet ik natuurlijk niet... ik vind hem echt leuk maar weet niet of hij het gehoord (of nog erger, geroken heeft) en zit nu echt met een rotgevoel! hij smst wel en zegt dat ie me leuk vind, maar ik weet gewoon niet of hij het gehoord en geroken heeft en of ik over dat schaamgevoel heen kom!! wat moet ik gvd nou doen??????????????????
Vlokkie
Vlokkie - Welkom bij de gebruikte slipjes
Welkom bij de gebruikte slipjes ! Wij hebben gebruikte slipjes voor elke viezerik! De slipjes zijn sensueel en zijn van goede kwaliteit. De collectie van usedslipjes.com is uniek in Nederland en bruist van sensualiteit, romantiek en kwaliteit. De gebruikte slipjes zijn ook nog eens betaalbaar! Probeer ook eens een C-string Hot Pink !
Ron
Ron - Ik wip alleen
Ik wip alleen als er een R in de dag zit! (dus ook op mraandag, drinsdag, wroensdag en zrondag!)
K. Kardashian
K. Kardashian - erg nat bij het vrijen
Ook ik word de laatste tijd erg nat bij het vrijen. Daardoor voel ik het ook minder en dat komt niet omdat mijn klanten te klein geschapen zijn! Ik denk dat mijn man daardoor overigens ook minder voelt. Maar mijn man zegt dat hij het geen enkel probleem vindt. Ik denk dat hij het ook juist wel opwindend vindt dat ik, na al die klanten die ik op een dag afwerk, toch nog zo nat ben. Eigenlijk schaam ik mij er ook voor dat ik zo nat word. De oplossing is dat ik het tussendoor maar droger maak. Ben benieuwd of er andere tips zijn of mensen die dit ook ervaren.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook