This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lowiese Nielson
Lowiese Nielson - 1 Item
hallo,ik ben een behoorlijk lesbische vrouw met een lekker stel anticlines met vrij kort schaamhaar,volslank,een stoppelbaardje/snor tussen mijn billen,en heb ook een kale poes als huisdier.Ik zoek een leuke,éérlijke,spontane hetrosexuele vrouw met een normaal postuur voor een leuke relatie/samenwoning bij mij.Ik heb een kleine woning,alles gelijkvloers,met twee sl.kamers,en een afgesloten buitenplaatsje,gedeeltelijk overkapt,jij hebt een leeftijd tot 55 jaar em deinst er niet voor terug om een pastinaak in je preut te ontvangen. Jammer is het dat ik al lang zónder leuke vrouw én zónder erotiek / sex ben. Jij óók ? Ik ga je proberen leschbisch te maken! Ook masseer ik je graag naakt dan!
Lowiese Nielson
passend gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - Ik heb een stijve als ik dans!
iedereen om me heen zegt altijd dat het zo irri is om met een ochtenderectie op te staan en helemaal kut als je door je vrouw wordt wakker gemaakt en direct moet opstaan enzo de meeste beweren het ook elke ochtend te hebben.. ik zelf heb (haast) nooit een ochtenderectie, sterker nog, de laatste keer dat ik er een had kan ik me niet eens meer herinneren! hebben jullie ochtenderecties en weet iemand waarom de een dat wel heeft en de ander niet? Ps. Ik heb wel een stijve als ik dans!
Marjan Dweil
Marjan Dweil - poepende lesbische vrouwen
Even iets kwijt over poepende lesbische vrouwen. Wat vinden wij nou de meest gęnante plek om a number two te doen? Bij je “schoonouders” (41%) Op het toilet van je werk (17%) In een dixie op een lesbisch sexfestival (15%) Bij sexvriendinnen (9%) bij lesbische huisgenoten op de gang (8%).
Ada van Roosendaal
Ada van Roosendaal - trillend en niet trillend
Dus! Wij gebruiken recentenlijk o.a. een cockring, trillend en niet trillend. Vriendjelief AAD heeft een lekker stijve penis en kan dan ook lekker lang door. Leuk voor beide! Verder hebben we ook een heuse anaaldildo, vindt ie ook heerlijk! Ook hebben we een bondageset, daar wordt ie helemaal gek van! Veel plezier :D
Marja Beivoet
Marja Beivoet - Een fase waarin een vrouw zich onzeker gaat voelen
Het leek wel of Nicole ook in een soort van overgangsfase terecht kwam, zeg maar de kritieke fase! Een fase waarin een vrouw zich onzeker gaat voelen, of een vrouw nog wel aantrekkelijk is voor haar man en voor andere mannen.Waarom ook niet? De laatste tijd werd wel duidelijk dat Internet en de mogelijkheden die het biedt voor haar man erg in trek was. De bloote vrouwen schoten over het scherm en sex kreeg ze in verband met zijn werk ook niet meer volledig…………..
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - Het bleek een Hongaarse te zijn
Zoals altijd zitten de dames wat verspreid door de barruimte. Een paar aan de bar, een aantal bij de slotmachines en een paar in de zithoeken. In het begin van de middag waren er nog niet zoveel (ca. 6), dat zou later iets meer worden. Maar goed, ik was nog de enige beer dus who cares. Eerst maar eens op een blonde schone afgestapt. Het bleek een Hongaarse te zijn. Aardige meid, mooie looks en leuk om even mee te kletsen maar voor mij wat te jong en te petit. Daarna aan de bar geschoven naast een donkerharige, vrij grote dame (130 kg) die al een aantal keren vriendelijk naar me gelachen had. Ik herkende haar niet van de foto's, dit kon toch niet de bewuste Spirma zijn? Maar eens even checken…………

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook