This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Pinkie Peoples
Pinkie Peoples - 4 Items
DAG, Ik zoek nu een fijne, lieve lesbische vrouw met enorm grote melkklieren en een lekkere strakke utteflut voor een fijne en langdurige sexrelatie. Ik reageer niet op gratis verzoeken van hetrosexuelen om voor verder contact eerst bepaalde sites te bezoeken. Daar trap ik dus niet meer in. Contact kan immers direct gelegd worden via usedslipjes.com of via mijn nieuwe pooier! Ps. ik vrouw van jou!
Pinkie Peoples
hot used panty!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Pinkie Peoples
literatuur
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Pinkie Peoples
slip
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Pinkie Peoples
mmmm
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Trina Anusaaier
Trina Anusaaier - experimenteren op het gebied van SM
Hoi, Ik zou graag samen met mijn man eens willen experimenteren op het gebied van SM, we willen dus wat hulpmiddelen gaan kopen. Weet iemand op welke site ik het beste kan bestellen? En wat raden jullie aan om mee te beginnen? x
AD
AD - vrij veel voorvocht
Hallo medesnifters, Ik heb als ik een erectie heb of aan het krijgen ben, de laatste tijd last van vrij veel voorvocht. Nou is dat voorvocht bij mij meestal kleurloos, maar soms ook een beetje gelig, zou dat soms ook urine kunnen zijn? Ps. mijn sperma is ook niet altijd erg wit, soms ook beetje gelig, maar niet urine geel zeg maar, is dat normaal? Als ik klaar ben gekomen en ik ren naar de wc, dan doet het ook PIJN als ik aan het "urineren" ben (van binnen ergens) help! is dit wel normaal?
Karin de Vries
Karin de Vries - genieten n nt zijn
HEY! ik heb gisteren weer het geluk gehad! verschillende broekjes,bh's en een paar spannende topjes te kunnen pikken bij iemand die ze allemaal wilde wegwerpen. Mjn hart bonkte in mijn keel toen ik die zak met kleding kon achteroverdrukken en kon bijna niet wachten tot ik het thuis kon uitladen. Heerlijk gedragen spulletjes waar je nog echt kon in zien dat ze gedragen waren!Volgende week doe ik ze allemaal aan onder mijn kleding om er gans de dag stiekum in rond te lopen, dat worden genieten n nt zijn !!!!!
Florence Whitaker
Florence Whitaker - laat er ook weleens per ongeluk vliegen
mmm, o.k. ik laat er ook weleens per ongeluk vliegen, maar lul er dan gewoon gauw over/doorheen.. ik weet wel dat veel lesbische vrouwen ook een darmkanaal hebben enzo maar ik vind het zooo niet charmant.. mijn pooier knalt er lustig op los, maar ja das een hetrosexuele man. ( niet dat ik het leuk vind) Ik denk dat hij het gisteravond overigens niet heeft gehoord of geroken trouwens!
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - goede sexuele service
Zou iemand die er z goed uitziet wel de goede sexuele service op een kamer geven? Voordat ik de stoute schoenen (correctie: slippers) had aangetrokken om op haar af te stappen werd ze echter al door een andere beer (het was inmiddels al wat drukker) weggekaapt. Hmmm, even wachten dus. Het laatse stuk van n van de meeste slechte films aller tijden (iets met reuzen alligators ofzo) gezien om de tijd te doden en toen even naar de slotmachines gelopen. Ach, je moet toch wat, dus zelf ook maar even een tientje in zo'n automaat gesmeten om de tijd te doden totdat die prostie weer beschikbaar zou zijn. Ik zat amper op de kruik te spelen toen een donkerharige, al iets oudere (ca. 40, 120kg??) vrouw bij me kwam staan. Nou ja, staan is niet helemaal het goede woord

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook