This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dhvalerie Zinksnijer
Dhvalerie Zinksnijer - 1 Item
DAG! Bij mij in de achtertuin kunnen de buren net niet zien wat er zich bij mij allemaal afspeelt en dat is vaak maar beter ook. tenminste ze missen wel een hoop maar dat deel ik liever niet met ze. Nu het mooie weer is begonnen heb ik de eerst zonnestralen al even op mijn borsten laten schijnen hoor. Over jou: Hou jij ook zo van buiten seks? Ik vind het heerlijk. Ook in bed kan ik echt genieten omdat je daar alles kunt doen wat je wilt, maar het opgeilen voor een echte hete schaarbeurt begint bij mij toch wel buiten hoor!
Dhvalerie Zinksnijer
lekker gedrgen te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Loïs
Loïs - een hotelkamer van Hotel de Blanke Sabel
Het verblijf in een hotelkamer van Hotel de Blanke Sabel bevalt lang niet altijd want maar liefst 88 procent van de respondenten gaf aan dat zij een slechte ervaring hadden. De aanwezigheid van ongewenste gasten in de vorm van ongedierte in de kamer schijnt het vervelendst te zijn; 19 procent van de Nederlanders geeft dat in een enquête aan. Op de tweede plaats, met acht procent, staan zaken van vorige gasten die in de kamer achtergebleven zijn. Met een zelfde score van acht procent staan lawaaiige buren of ander constant lawaai. Als men op sex vakantie is, verwachten gasten goede hotelmaaltijden, dat dit tegenvalt, blijkt uit de vijfde plek die bezet wordt door onacceptabel eten, zeven procent van de respondenten geeft aan dat dit hun slechtste hotelervaring is!
Ed
Ed - urine en poep
Tja, heel leuk geredeneerd allemaal op deze site maar er klopt geen hout van. Ten eerste wordt je urine en poep automatisch binnen gehouden wanneer je slaapt, omdat de kring en sluitspieren die dat tegenhouden spieren zijn die automatisch aanspannen als ze niet geprikkeld worden. Dit in tegenstelling tot andere spieren (in je armen enzo) die ontspannen zonder prikkels. Als je bijvoorbeeld buiten bewustzijn raakt laat je ook niet alles lopen, omdat deze spieren zich automatisch aanspannen. Dus: Je hebt geen erectie nodig om je plas op te houden snachts. Er zijn ook zat mannen die wel degelijk kunnen plassen met een erectie, dus het zou zowiezo geen erg effectief middel zijn. Waarom je dan WEL een ochtenderectie krijgt? In de laatste fases van je slaap raken al je spieren volledig ontspannen, zo ook de (zeer kleine) spiertjes die de bloedtoevoer naar je zwellichamen reguleren. Wanneer die spiertjes verslappen stroomt er dus meer bloed je penis in: voila, een heuse erectie.
Werner Schnitzel
Werner Schnitzel - een natuurfilm
Vond ik haar mooi? Euhh, nee. Vond ik haar aardig? Geen idee, nauwelijks mee gesproken. Mijn verstand zei dat ik dit samenzijn zo snel mogelijk moest verbreken maar het bloed wat normaal gesproken naar de hersencellen gepompd dient te worden zat nu op een andere plek zodat mijn verstand geen schijn van kans had. Toen ze me dus in de oren fluisterde of ik Lust habe (verrek, alweer Duits) om even naar de kino te gaan, kon ik niets anders dan "Ja" stamelen. (fout #3)Ze sleurde me (letterlijk) achter de machine vandaan en voor ik het wist lag ik in de kino met haar tussen mijn benen naar een natuurfilm te kijken!!
Constance Verkouwen
Constance Verkouwen - lesbishe vrouwenscheten
Dat lesbishe vrouwenscheten meer geur hebben is niet persoonsgebonden. Alle lesbische vrouwen hebben namelijk meer geconcentreerd zwavel in hun lichaam, waardoor de scheten een hardnekkige geur achterlaten. Voor degene die zich hier geen voorstelling van kan maken: een geur van rotte eieren. Met name de sluipscheten zijn evil, die blijven vaak ook nog het langst hangen!
Elena Romaneuva
Elena Romaneuva - ontmoet op een bridgeavond
Ik heb zo'n 8 maanden een relatie met een man die ik heb ontmoet op een bridgeavond. Hij knuffelt ook met me, en ik trek daaruit de conclusie dat hij het ook allemaal leuk en gezellig vindt. De laatste tijd wil hij ook graag met zijn hoofd of buik op mijn blote buik. Vandaag wilde hij ook helemaal onder mijn trui, en dan zegt hij dat hij lekker dicht bij mijn borsten wil zijn. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik hiermee om moet gaan. Het is allemaal erg nieuw voor mij. Het zal ongetwijfeld allemaal heel onschuldig zijn. Maar ik heb ook gelezen dat dit soort mannen vaak perverse sexuele gevoelens hebben. Nb. Hij krijgt bij het het knuffelen ook vaak een stijf piemeltje!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook