This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Coko Zoeaaf
Coko Zoeaaf - 1 Item
Tja, waar ik naar zoek is een aardige vrouw met een lekkere PRUT, , leeftijd is niet echt belangrijk, bi-schierig of lesbisch die mij mijn gevoelens wil laten ontdekken. Aangezien ik ook nog open sta voor mannen kan je daar maar beter geen probleem over maken. Contacteer me maar via mijn gedragen slipjes!
Coko Zoeaaf
gedragen hipster te koop! € 9,50
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Caecilia  Blind
Caecilia Blind - Die man noemde ik Lucien
Ik heb zo/n drie maanden in een opvanghuis geslapen. De slaapkamer was gemengd. Ik vond de man in het bed rechts naast mij heel aardig al had hij een handicap: hij plaste nl. nog in bed. Ik had daar iets op gevonden: als hij een uurtje geslapen had maakte ik hem wakker, hij moest dan gaan plassen en dan bleef zijn bed de volgende morgen droog. Die man noemde ik Lucien, een niet al te grote slanke jongen met zwart haar, lange zwarte wimpers en donkere lieve ogen. Omdat ik hem hielp was hij altijd met mij waar het maar kon! . Hij had geen andere vriendjes dan ik want de andere kerels moesten blijkbaar niets van een bedplasser weten……..
Wil Krikke
Wil Krikke - mijn buurvrouw haar ledere lingerie
HOI! ik had eens de kans om mijn buurvrouw haar ledere lingerie in handen te krijgen. Ik kan je vertellen dat zulk een gedragen slipje een pure zaligheid is,de geur én vlekjes die achterbleven op dat kutstukje lieten mij niet lang droog blijven. Kan je voorstellen met dat gedragen "vuil" broekje vlak bij mij en dan mezelf vervolgens lekker nat maken ......Toeval wil dat ik een paar dagen geleden een leder lingeriebroekje voor mezelf gekocht heb, soepel zacht leder, genieten dus. Kusjes.
Douwe Schat
Douwe Schat - Mooie meisjes laten geen scheten
Mooie meisjes laten geen scheten, hoor je hetrosexuele mannen regelmatig bij mij op de club zeggen. Mannen worden vaak als schuldige aangewezen als iemand z'n darmgassen heeft laten gaan, maar neem van mij aan: lesbische vrouwenscheten zijn veel erger! De stank die ze produceren is vaak heftiger dan die van een man en daar is een reden voor! Als je wilt weten wat die reden is contact mij dan even!
Klaar Tielkemeijer
Klaar Tielkemeijer - sinds 4 maanden een nieuwe klant
Ik moet toch ook even mijn verhaal kwijt. Heb sinds 4 maanden een nieuwe klant die zo/n beetje wekelijks bij mij een gedragen slipje ophaalt. In het begin hebben we over alles veel gepraat aangezien ik veel meer ervaring had en dingen had uitgeprobeerd. Hij merkt sinds hij deze nieuwe dingen met mij doet hij veel sneller klaar komt dan voorheen. Nu is hij hier ook al voor langs de dokter Hans geweest en kreeg een tubetje creme waardoor het even wat minder gevoelig zou worden maar dat hielp ook niet!
Isabelle Saldjian
Isabelle Saldjian - Hotel de Blanke Sabel
Hotel de Blanke Sabel: “Voor weinig geld krijg je; een hernia (de veren van het bed steken in je anus), schimmel en scheerschuim op het plafond, smetvrees (wat het is te vies voor woorden), een blaasontsteking (je durft niet in je wc te plassen), vet haar (wat je kunt je niet douchen, omdat de kraan door de hele badkamer spuit), slapeloze nachten (je hoort alles, echt alles wat er buiten of in het hotel gebeurd) en om het af te maken: honger, want de cornflakes zijn net paprikachips, en de melk is over de datum!” Dit ter info!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook