This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Klitty
Klitty - 1 Item
He jij daar, met dat natte slipje over je hoofd........ik zoek een leuke vent voor regelmatige bezoekjes aan de sauna. Mijn vriendinnen vinden dat namelijk helemaal niks. Ik vind het echt heerlijk en zou het liefst elke week gaan. Kan jij je hierin vinden, dan kunnen we misschien in het vervolg wel samen gaan en heerlijk relaxen, en wie weet wat er nog verder uit voort komt...... Houd je niet van de sauna dan kunnen we ook een avondje naar de "film" gaan..... xxx Klitty
Klitty
sauna-slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - deskslet
Het is blond, zit op je bureau en vraagt om invoer..... de HP DeskSlet.
Winston
Winston - boswandeling met een nieuwe (sex)partner
Tijdens een boswandeling met een nieuwe (sex)partner krijg ik altijd dat lekkere gevoel dat ik in “the middle of nowhere “ ben!!. In geen velden of wege zijn mensen te bekennen, alleen ik, en een (sex) partner, het zonlicht dat door de bomen op mijn mooie DONG schijnt en fluitende vogels. Het vergroot bij mij de verbondenheid met de natuur en wat is er natuurlijker en vrijer dan seks in de buitenlucht?
Colette
Colette - zwanger?
"Ik moet nu echt wel uitkijken dat ik niet zwanger word," zei laatst een vriendin tegen me: "Ik dacht dat je man zich pas heeft laten steriliseren?" merkte ik op. "Dat is het hem nu juist!" antwoordde ze.
Doktor Hans
Doktor Hans - zak krabben
Waarom wrijven vrouwen 's ochtends hun ogen uit? Omdat ze geen zak hebben om aan te krabben.....

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook