This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Maya Zwans
Maya Zwans - 1 Item
Hallo ik ben Maya wil jij vandaag lekker gepijpt worden? In de auto? Of lekker in de natuur? Of een andere plekje? Ik ben een lekkere volslanke vrouw en heb lekker grote borsten en ben lekker nat in me slipje. En voel me ook zeer sletterig ben beschikbaar voor jou. Heb je weinig tijd en wil je toch je zaad lekker kwijt? Gun mij dan 20 minuutjes zodat ik lekker op je pik kan zuigen en ik zorg ervoor dat je je warme papje lekker in mijn geile pijpbekkie zult spuiten. Ik slik alles door. Wil je reageren? Dan hoor ik je graag. Liefs Maya,
Maya Zwans
te koop aangeboden: mijn gedragen slipje € 2,50
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - Nicole's rijpe kokosnoten
Zo kwam het voor dat op een zatermiddag op een feestje in het westen, ik Nicole daar aantrof. En wat verbaasde me? Nicole droeg een redelijke strakke broek en daarboven een vrij luchtig openvallende bloes. De knoopjes waren zodanig gemonteerd dat je vrij regelmatig goede inkijk had op Nicole's rijpe kokosnoten!
Kirsten Perry
Kirsten Perry - Mijn man is daar nogal terughoudend in
Hebben jullie ervaring met speeltjes voor mannen? Mijn man is daar nogal terughoudend in dus wij hebben nooit iets geprobeerd. Is er een speeltje voor mannen waar jullie samen met je partner plezier mee hebben?
sexgroepje
sexgroepje - lesbisch stel
Wij zijn een lesbisch stel die erop kicken om ons te laten fotograferen en af en toe maken we ook onze eigen privé filmpjes. Het lijkt ons leuk om nog meer dames via deze site te ontmoeten. We worden al geil bij de gedachte. Over jou: Leuke dames die ook net als wij graag genieten vaneen andere vrouw of die nieuwsgierig is.
Pop Coprophilia
Pop Coprophilia - dat vind ik niet professioneel
Ik moet toch ook even mijn verhaal kwijt. Heb sinds 4 maanden een nieuwe klant die zo/n beetje wekelijks bij mij een gedragen slipje ophaalt. Alleen qua seks is het dus allemaal wat minder! Ik probeer er zo veel mogelijk geen druk op te zetten, maar om de een of andere reden merkt hij wel dat ik het jammer vind en dat vind ik niet professioneel, ook al ben ik een amateurprostituée. En nee een dildo is niet te vergelijken dan geneukt worden door een vleeslul dames!
Ron de Knikkert
Ron de Knikkert - Dan het gefriemel
Dames, een stijf piemeltje is iets natuurlijks! Dan het gefriemel. Ik vind dat iedereen haar man moet vertellen dat je het niet erg vindt wanneer hij met zijn pfiemel friemelt of speelt, maar niet steeds waar vreemden bij zijn.En jouw bijzijn: dat is aan jou. Sommige vrouwen zijn heel tolerant en anderen hebben liever dat hun man dat alleen doet in zijn slaapkamer of in bad/onder de douche!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook