This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marind Schwerz
Marind Schwerz - 4 Items
HOIEKS! Ik ben dus al een tijdje op zoek naar iemand die mij eens zou willen nemen van een speciale kant :) en dat als het kan eens aan de keuken tafel. Nu hoop ik dat ik je hiermee dan niet overval..En dat ik je laat blozen. Al vind ik dat bij een vrouw wel heel erg schattig.. je bent wel in om een beetje vernieuwing in je leven te brengen? Je bent nieuwsgierig geworden? ow als het enigzins kan dan wel graag met beflapje ! Marind
Marind Schwerz
volgeplast slipje te koop € 7,50
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Marind Schwerz
jezus loves
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Marind Schwerz
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Marind Schwerz
zeeman
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Heidi Advocaat
Heidi Advocaat - last hebben van te vochtig zijn tijdens het vrijen
Dag allemaal! Ik wil graag weten of er ook meer amateurprostituée’s zijn die, net als ik, last hebben van te vochtig zijn tijdens het vrijen. Mijn probleem is dat tijdens het vrijen (zelfs vooraf al) ik echt te nat ben, waardoor ik gewoon bijna niks voel en dit geldt ook voor mijn klanten!. Ze vinden dit echt een enorm probleem, het seksleven thuis staat nu ook echt op een zeer laag pitje omdat het altijd hetzelfde is. Nat worden is natuurlijk fijn, maar geloof me, te nat is echt geen pretje, want we voelen echt zo goed als niks. En het is echt niet zo dat mijnk klanten te klein geschapen zijn, want dat is juist echt niet zo! Heeft iemand voor mij een goede tip en/of heeft iemand hetzelfde probleem? Bedankt alvast!
Ed
Ed - gemiddeld 16 scheten per dag
Wanneer kijkt dat een mens per dag gemiddeld 16 scheten per dag laat. Dan laat je per jaar 16 schetsen keer 365 dagen is gemiddeld 5700 scheten per jaar. Wanneer je 80 jaar oud wordt dan laat een mens in zijn of haar leven rond de 460.000 scheten gelaten. Ik ga daar zelf overigens nu al ver overheen!
Mieke Wijnhoud
Mieke Wijnhoud - zo’n zeurende miep
Ik moet toch ook even mijn verhaal kwijt. Heb sinds 4 maanden een nieuwe klant die zo/n beetje wekelijks bij mij een gedragen slipje ophaalt. Alleen qua seks is het dus allemaal wat minder! Nu de vraag, hoe kunnen wij/ik hier aan werken. Dat hij het én langer volhoud en zijn TAMPERT ook stijver blijft net zoals tijdens de eerste keren dat we betaalde seks hadden? Hij zegt hiervoor weer langs dokter Hans te willen maar ik voel me nu zo’n zeurende miep !
Jacob
Jacob - ouder worden
Je bent dus pas oud als je nek vaker stijf is dan je lul!
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - Hotel de Blanke Sabel
Laats met mij vrouw een weekeindje naar Hotel de Blanke Sabel geweest. We kregen een kamer beneden (G1) het leek wel een sauna(december) wij weten niet waar de warmte vandaan kwam we werden ziek wakker met een dikke strot.we lieten de gehele dag de ramen open hielp niets.klagen hielp niet wat een onvriendelijk personeel.aan de overkant van ons zagen we ook dat er mensen hun ramen wagenwijd open hadden dus wij waren niet de enige de kamers zaten tussen drie grote hoge muren dus er kon ook geen frisse lucht naar binnen komen en er zaten wel 50 /60 duiven daar permanent te schijten. het is een vies smoezelig hotel met onvriendelijk personeel en totaal geen aandacht voor de bezoekers en niet behulpzaam. Denk niet dat we nog een keer terug zullen gaan.
Nicole Pechstein
Nicole Pechstein - elkaar zoenen op de mond
Laatst bleef ik bij een vriendin slapen en toen ik naar het toilet wilde gaan zag ik haar manlief op de gang.. Al gauw hadden we onze pyjamabroeken wat naar omlaag geduwd om elkaar beter te kunnen betasten. We "zagen" met onze handen maar ik wilde "zien" met mijn ogen en daarom stonden we op en gingen samen naar het toilet. Daar was tenminste helder licht en konden we elkaar goed zien, in de slaapzaal brandde maar een noodlampje. Wij hebben daar zeker wel een kwartier met elkaar staan spelen: elkaar zoenen op de mond en ik heb hem toen ook maar even lekker afgetrokken. Dat laatste was wel het leukst van al en... we hebben het heel vaak gedaan na die eerste keer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook