This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ophelia Zwoeft
Ophelia Zwoeft - 1 Item
SEX, Sex ik kan het wel van de daken gillen. Ik ben niet genietbaar als ik niet minimaal 3 keer in de week een goede harde beurt heb gehad.. Maar hoe kom je dan een een man met zo een goede conditie?? Over jou: Ik zie een vrouw die niet te beroerd is om een dildo voor te binden, een beetje goed uithoudings vermogen en zeker veel zin in sex ..!
Ophelia Zwoeft
lekker gedrgaen slipje te koop !
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Dion
Dion - Nicole's dikke dijbenen, en kuiten
Nicole knoopte de broek los en liet deze op haar kuiten glijden. Daar verschenen Nicole's dikke dijbenen, en kuiten, strak, altijd strak geweest. Daaronder droeg Nicole een slanke, witte kanten G-string. Ik moest slikken als Nicole zich glimlachend omdraaide en haar enorme, beetje uigezakte cellulities billen. Nicole stapte statig uit de broek. Onder de broek droeg ze glanzende zwarte pumps en witte kanten sokjes. Daar stond Nicole nu, ze tilde haar haar op en nam een bijzonder geile pose aan.
Ed
Ed - iedereen laat scheten
Of je nu jong of oud bent iedereen laat scheten. Het gemiddeld aantal scheten per dag laten doet iedereen. Scheten is lucht of gas wat door de anus via de darmen naar buiten komt. Als we kijken naar het gemiddeld aantal scheten per dag dat een persoon laat. Elke dag laat een mens gemiddeld rond de 10 en 25 scheten. Gemiddeld aantal scheten per nacht is rond de 5 en 13 scheten per nacht. Zelf zit ik overigens ver boven dit gemiddelde!
Vingerien
Vingerien - lekker om gevingerd en gebeft te worden
Mijn pooier heeft ook een erectieprobleem veel te lang gehad. Te snel klaarkomen was voor mij geen probleem maar hij zat er zelf zo vreselijk mee. Ik vind het dus wel lekker om gevingerd en gebeft te worden. Vaak was ik dan al een paar keer klaargekomen voordat hij in mij ging. En als hij dan snel klaarkomt is het voor mij enkel probleem. Ik snap wel dat jij meer verwacht als je niet van speeltjes en dat soort dingen houdt. Hij slikt nu overigens en kan het nu zelfs heel lang volhouden. Ik denk dat het probleem eerder bij de man leeft dan bij de vrouw!
Kirsten Kneepjes
Kirsten Kneepjes - vuil slipje van usedslipjes.com
HEY! Ik heb vandaag dus een zwart satijnen vuil slipje van usedslipjes.com aan onder mijn beige stay-up nylons. Mijn broekje is lekker vuil van een paar geil spuitjes in het week-end en alles ruikt naar geil nu van mijn donske tot in mijn bruin kutje, goh wat heb ik me zalig kunnen klaarmaken. Nu die spannende kousen rond mijn billetjes voelen spannen...Ik ga vandaag haar lekkers nog eens laten spuiten denk ik... Mijn collega heeft een kniebroek aan met mooie zwarte laarzen onder en een wit kanten bh, dat heb ik al lekker gezien. Lekker streeltje op glad nylon slipje schatjes!
Florence Whitaker
Florence Whitaker - flosser om te bouwen tot vibrator
Mijn man en ik hebben zelf een speeltje bedacht door een flosser om te bouwen tot vibrator. Werkt vele malen beter dan de reguliere spullen die te koop zijn. 10.000 trillingen per minuut ....mmmmmmmmmmmmmm ik word al vochtig bij de gedachte!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook