This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Shana Mambo
Shana Mambo - 1 Item
Hallo, ik ben een matig verzorgde dame die graag erotische massages geeft aan vrouwen! Ik doe dit al enkele jaren, en blijf het lekker vinden om een vrouw met een paar grote, rijpe kokosnoten te verwennen! De mogeljikheden zijn erotische massages, tantra of er zijn ook nog andere mogelijkheden! Ik sta voor veel open! Ook sluit ik een dubbele penetratie met een strapon niet uit! Is het de eerste keer dat u zoiets wil doen? Bij mij zal je je dadelijk thuis voelen, en volledig relaxt!! Heeft u nog verdere vragen? Dan kan u mij altijd mailen.Wel enkel deftige, verzorgde vrouwen met geschoren kutjes zijn welkom aub. xx Shana
Shana Mambo
stout gedragen slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - Ik duwde Nicole langzaam op haar rug naar achteren op de bank
Ik duwde Nicole langzaam op haar rug naar achteren op de bank als ik nu de knoopjes van haar bloes losknoopte en deed het opzij zodat Nicole's borsten nu naakt me aanstaarden. Nicole keek me glimlachend aan: 'Nou is deze jongeheer gecharmeerd? Kan ditmeneer wellicht bekoren? hmmm?' Ik knikte terwijl ik met mijn wijsvinger over de rondingen van Nicole’s geile tepels liet gaan.
Daan Trekzwaan
Daan Trekzwaan - in de bar van Hotel de Blanke Sabel
Zo was ik toevallig gisteravond nog even in de bar van Hotel de Blanke Sabel en zat er nog aan te denken om eerst ff te chillen met een lekkere massage in het Sophuis van Boudesteijn voordat het echte werk kon beginnen. Maar goed dat ik dat maar heb overgeslagen. Het was gisteravond voor de verandering is een keertje the army of one! Lekker in mijn uppie relax mijn rondes kunnen maken! Ben uiteindelijk bij een amateurprostituée geweest die alweer werkzaam is onder een andere naam (ze heet nu ineens Conchita)! Verder weinig bijzonderheden meegemaakt of het moet gaan over dat ouwe wijf die altijd keukenrollen loopt te verkopen aan de dames! Ze liep schreeuwend door de straat dat ze was beroofd! Waarvan dan vraag ik dan gvd me af?
Salsabîl
Salsabîl - vrijdag aangekomen bij Hotel de Blanke Sabel
Mijn pooier en ik zijn afgelopen vrijdag aangekomen bij Hotel de Blanke Sabel.De eerste indruk was gelijk al matig. Er werd niet duidelijk verteld hoe en wat, het zag er allemaal maar matig uit, we zaten op de 2e verdieping dus namen elke keer maar de trap. De badkamer en WC moest je delen met de rest van de amateurprostituée’s op de etage (iets wat ons niet verteld was bij het boeken). De douche was er niet, de doucheknop was afgesloten. Dit moesten we zelf melden en toen werd er maar verteld dat we een etage hoger moesten. We hadden 3 bedden, waar je, zodra je je lekker lag te batsen de anderen op de etage wakker maakte. Ook waren de bedden kleiner dan bij ons en was het koud. Ook is het erg gehorig. Ook de telefoon deedt het bij ons niet. We hadden graag een wc/badkamer op de eigen kamer gehad. Dan heb je iets meer privacy. Dit hotel is het dus voor ons nooit meer! Alles piept en kraakt van de deuren tot de ramen en noem maar op!
Carmen Haandrikmans
Carmen Haandrikmans - last van een slappe PFIEMEL
Een klante van me (hij heet AAD) had ook last van een slappe PFIEMEL, ik heb hem toen een 3 pilletjes kamagra gegeven. Een erectieversterkend pilletje! Als je verder jong en gezond bent is zo'n pil wel te heftig, dan heb je voldoende aan een kwart of een halve pil. Naast een sterkere erectie krijgen de meeste klanten er ook moeilijker een orgasme van. Ik zou het wel heel sporadisch gebruiken, om te oefenen zeg maar. Moet niet zo zijn dat je alleen nog maar met kamagra kunt he!!
Eadaion den Dulkie
Eadaion den Dulkie - don't you slipje away from me
Hey Chico! don't you slip away from me, it's you i live my life for, no, don't leave, don't you slip away from me i'm vulnerable to your love!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook