This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Angie Stewart
Angie Stewart - 1 Item
HEY GEILE LESO! Ben je naarstig op zoek naar een leuke meid die in het hoge noorden woont. Ja, ik zou het erg leuk vinden als je niet al te ver bij mij uit de buurt woont. Ik vind autorijden niet erg maar om nu eerst uren onderweg te zijn voordat ik je pas naakt kan zien werkt in mijn ogen niet zo. Tot snel lieverd xxx Angie
Angie Stewart
gerdragen slipje te koop voor weinig!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - bij Het Sophuis van Boudesteijn
Mijn bestand aan vaste dames bij Het Sophuis van Boudesteijn was al niet zo groot, maar houdt niet over na het vertrek van Alexia (Hongarije) Xandra (Bulgarije) (ook al een week zoek). Ik houd tweeënhalve dame over: Rena Netjes (Lit), Trina Plevier (Hon) en heel soms Annanas (Bul). Nieuwe dames om een kennismakingsbezoek aan te brengen heb ik nog niet ontdekt. Behalve misschien een jongedame met lang steil lichtblond haar en een superslank figuurtje, maar die is voortdurend bezet en als ze er eens even staat maakt ze geen oogcontact. Op het forum niks kunnen vinden. Iemand info over haar?
Yevgeniya Diordiychuksy
Yevgeniya Diordiychuksy - Nicole's schaamharen begonnen recht overeind te staan
Haat tepel werd steeds harder en Nicole's schaamharen begonnen recht overeind te staan. 'Jongen wat doe je nou ach hmm ach lekker is dit' Nicole sloot haar ogen als haar hand nu naar de andere borst gleed en Nicole zachtjes zichzelf langs de zijkant ervan langs streek. Ik werd gek, we wisten alletwee dat dit zowat het diepst bewaarde geheim zou worden. Heerlijk met Nicole het bed in, lekker aarsneuken!! De vrouw waar je al die jaren over gefantaseerd hebt, nu ging het gebeuren!
Mieke Karasi
Mieke Karasi - als een slipjesklant bij mij snel klaar komt
Persoonlijk vind ik t niet erg als een slipjesklant bij mij snel klaar komt, dat betekent gewoon dat hij geil van je wordt en dat is altijd fijn, toch?? En jullie zijn nog jong, dus doe t daarna gewoon nog een x.. Geen cremetjes en pilletjes, das gay.. Vooral als je zo jong bent.. Wees gewoon lief voor 'm, zeg dat je hem geil vind en neem de tijd voor het ouderwetse pijpwerk. Mannen zijn niet zo moeilijk, echt niet. Good luck allemaal!
Sharon Dijkstra
Sharon Dijkstra - Ik ga altijd voor de volledige Wollenslip
Psssssst! Laat dat Braziliaan, Snorretje, Pluim, Togtwerende brievenbus, Tandvleesmasseerder, Brailleboek, Plukjespallet of Duingrasschuursel maar zitten. Ik ga altijd voor de volledige Wollenslip…………..
Louwe Pruim
Louwe Pruim - stijve pfiemel
Hey Hoppema! Als je weer eens een stijve pfiemel hebt kun je het beste gaan zitten bij het plassen, dan hoef je hem niet zo ver naar beneden te knakken om te mikken! Wat?? ik ben echt niet gigantisch geschapen, maar die van mij past/gaat er echt niet in als ik zit hoor, lekker tegen de binnenwand bungelen vind ik ook niet zo fris ;p

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook