This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rina Zwijnenbeffer
Rina Zwijnenbeffer - 1 Item
Hallo, ik ben een waardeloze zakenvrouw met een nogal aparte zoektocht. Nu is hij niet zo gek maar misschien wel om dit via deze manier te vinden. Ik ben een gescheiden vrouw, waarom gescheiden, begin steeds meer gevoelens te krijgen voor vrouwen en hun yoni’s (na een leuke ervaring eerder in een sophuis) . Vandaar dit oproepje. Ik wil graag seks hebben met een vrouw, ben goed verzorgd en ben niet vies van een lekker kutje. Wie wil dit met mij gaan waarmaken?
Rina Zwijnenbeffer
mijn rijpe kokosnoten!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brad Wursten
Brad Wursten - vaak een stijve als ik dans
Ey, ik hoor hier vaak dat je niet moet dansen als je een stijve hebt. maar ik heb dus wel vaak een stijve als ik dans! of ga dansen: is dit dan wel normaal? alvast bedankt weer!
Truus Baumeijster
Truus Baumeijster - zit ook heel vaak aan zijn pfiemel
HOI, Ik heb een rare vraag. Maar ben benieuwd hoe jullie hier tegen aan kijken. Mijn man heeft heel vaak een stijf piemeltje. Hij zit ook heel vaak aan zijn pfiemel! Waar anderen gewoon bij zijn. Ik zeg er altijd wat van, dat moet ie niet doen in gezelschap. Ook komt hij af en toe s'ochtends met zo'n tentje in zijn onderbroek de huiskamer in. Ik heb dan altijd zoiets van houd dat lekker voor je zelf. Hoe is dat bij andere mannen? Ik was echt verbaast dat dat op bij hem al zo speelt! Zo gefixeerd op zijn pfiemel! Is dat wel normaal? En hoe ga je daar als vrouw nou het beste mee om? Truus
Per Pannekoek
Per Pannekoek - Sophuis van Boudesteijn
Laatste bezoek in het Sophuis van Boudesteijn was aan Trina Plevier, dus werd het vanavond Rena Netjes. Die bleef me de afgelopen weken steeds vriendelijk toelachen, en dat werkt toch wel bij mij . Dankzij fitness en diëten is ze vele kilo's afgevallen en veranderd van Sorrow-girl in QuickE-girl zullen we maar zeggen……….. Voor aanvang van de seksuele handelingen kreeg ik van Rema een demonstratie 'slipjes-schieten'. Werkelijk ongelofelijk, maar van een afstand van anderhalve meter kalapulteerde ze keer op keer, na het elastiek gespannen te hebben, haar slipje op het minuskule kledinghaakje aan de deur. Geen wonder als je een keertje of 30 per dag je slipje uit moet trekken! Ps. Waarom zijn er trouwens in die peeskamers altijd van die minuskule kut kledinghaakjes. Bijna alle lusjes uit mij cobertje zijn inmiddels al gescheurd! Ps. Seks met Rena was wel weer uitstekend!
alissa van dringelen
alissa van dringelen - vrouwelijke vagine
Waar is je man, vroeg ik haar. 'Ach die zit weer te Internetten, de laatste maanden doet ie gvd echt niets anders meer...' 'Ja misschien een goed moment om het daar eens over te hebben Nicole.....' zei ik 'Hoezo?...' zei Nicole terwijl ze op de bank ging zitten. 'Nou?...uh ik zie dat ie toch regelmatig op webapgina's zit waar het vrouwelijke vagine te bezien valt.... '
Branae Heastily
Branae Heastily - Hotel De Blanke Sabel in het Britse Liverpool
Hotel De Blanke Sabel in het Britse Liverpool heeft een bedrag van 100 pond (125 euro) in rekening gebracht aan een stel darmtoeristen dat een negatieve recensie plaatste. In de algemene voorwaarden die de gasten bij het inchecken onder ogen kregen, staat: "Ondanks het feit dat de meeste gasten van ons hotel houden, hoeft dit niet te gelden voor uw familie en vrienden. Voor iedere slechte recensie die online wordt geplaatst, wordt een bedrag van 100 pond in rekening gebracht." In de recensie die een aantal darmtoeristen augustus plaatsten, staat onder meer dat er geen heet water was en dat laatjes uit elkaar vielen wanneer ze werden geopend. Het behang kwam van de muren en het matras zou de volgende dag vol vlekken met liefdesmayonaise hebben gezeten.."Blijf hier weg", was de conclusie van de darmtoeristen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook