This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cheyenne  de Grijze
Cheyenne de Grijze - 1 Item
Dag! Ook ik ben er nog niet helemaal uit waar ik nu precies op mij plek ben ! Heb soms heel erg het idee dat ik ook op vrouwen met rijpe kokosnoten en een lekker kort geschoren YONI val! Heb heel soms als ik ergens loop en zie een leuke meid in een Sophuis dan denk ik bij mij zelf zullen we eens samen een beschuitje eten . Maar dat heb ik ook nog steeds als ik een leuke naakte man met een lekkere dikke TAMPERT zie ! Dus vandaar dat ik nu op onderzoek ben er na ! Mijn naam is Cheyenne en ik kom uit België !
Cheyenne  de Grijze
gedragen slipjes te koop via mijn pooiert!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - niet naar de wc
Hey jongen! je weet toch gvd wel hoe je lichaam werkt!! nadat je klaargekomen moet je NIET ik herhaal niet naar de wc.. voordat je klaarkomt moet je wel naar de wc! als je zeg maar heel geil bent maar niet klaarkomt en je gaat later naar de wc dan plas je je sperma uit (zonde beter aan je meisje geven ) als er geel spul zit bij je voorvocht dan zou dat urine kunnen zijn wat nog in het je plasbuis zit, alleen ik heb daar geen last van hoor!!!
Phyrine Yoghurtpomp
Phyrine Yoghurtpomp - met een foute pooier opgegroeid
DAG! Ik ben vroeger zelf helaas met een foute pooier opgegroeid. De piemelfixatie zoals hij die had is gelukkig bij mijn huidige man niet voorgekomen. Een godswonder! Wat ik vermoed is dat het ligt aan de persoon zelf. De ene doet het openlijk en de andere gaat er, zoals jij al zegt, er discreet mee om. Aan jou is het om jouw manlief te zeggen dat hij niet steeds aan zijn pfiemel mag wroeten als er vreemden èn ook andere familieleden bij zijn. Dat openlijk masturberen doet hij dan maar in de beslotenheid van zijn eigen kamer of zo!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - het Sophuis van Boudesteijn
Het ziet er naar uit dat ik na 3 weken thuis masturberen vanavond weer eens mijn rentree ga maken vanavond in het Sophuis van Boudesteijn! Ik ga wel rustig beginnen dus het zal niet uren heen en weren zijn (zoals de broeders Ben en Wil Niks) elke zaterdagavond doen. Ik ga er redelijk doelmatig naar toe alleen weet ik nog niet bij wie ik naar binnen ga.Gelukkig heb ik daar nog 9 uurtjes om over na te denken! Mmmmmmmmmmm
Delmira
Delmira - stikstof Methaan en Anaerobe
Een scheet bestaat uit de volgende stoffen: Een grootste van een scheet is zuurstof Koolstofdioxide Waterstof In een scheet zit stikstof Methaan en Anaerobe! Niet inademen dus!
Odile  Pielkenrood
Odile Pielkenrood - “Slechtste Hotelervaring Ooit”
“Slechtste Hotelervaring Ooit” Mijn slipjesklant en ik kwamen aan in hotel De Blanke Sabel na middernacht, ondanks een online booking met een bevestiging, was onze booking geannuleerd. We werden niet toegestaan om de hotelloby te betreden en de woordenwisseling met de receptie moesten gebeuren via een intercom. Er werd geen hulp, informatie of uitleg aangeboden en op een koude nacht waren we gedwongen om in het autopark te neuken! Ondanks vele pogingen tot het indienen van een klacht, zijn er geen excuses of compensaties aangeboden. Mijn laatste verzoek was het adres van de voorzitter van de hotelgroep. Dit werd gvd ook genegeerd. Ik kan me niet slechter voelen over de vreselijke behandeling van dit amateurprostituéehotel! Als je van plan bent hier te blijven, zorg er dan voor dat je in bed ligt op de voorgeschreven tijd!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook