This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Whitney Zapoteek
Whitney Zapoteek - 1 Item
Ik, ervaren amateurprostituée, , zoek ook ervaring op het gebied van tedere sex met een vrouw. Lijkt mij spannend. Wie o wie kan mij dat gevoel geven .. (Ik zoek puur het sexcontact, geen relatie) doel? Over mijn gevoelens eens worden.. Het uitvinden waar mijn interesse ligt! Bel je me voor een lekkere schaarsessie?
Whitney Zapoteek
misterieus gedragen sliplje te koop! € 1,75
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Caecilia  Blind
Caecilia Blind - extreem natte vagine
Het probleem van een extreem natte vagine heb ik de laatste tijd dus ook heel erg...zelfs zo erg dat er bij mij en mijn pooier niet snel seks in zit zonder een stapel handdoeken eronder :$ Het gevoel zelf is wel altijd lekker, alleen voor je eigen niet altijd even fijn, gewoon omdat je er altijd rekening mee moet houden en niet zomaar spontaan even wat kan doen, omdat anders alles drijft (ik squi*t er ook vaak nog bijnamelijk en kan dit helaas ook niet tegenhouden, tegevoelig denk ik gewoon) wat je wel kan doen als het gevoel minder is, dat is je bekkenbodemspieren trainen. Of een standje voor tijdens de seks; jij op je rug, hij bovenop jou en dan 1 been in zijn nek... dan kantelt je bekken iets waardoor het waarschijnlijk voor jullie beide lekkerder wordt kwa gevoel. Wat je ook kan doen dat is tijdens dit standje je hoofd iets liften...dan spannen die spieren ook automatisch aan. Succes!
Gomez
Gomez - Ze was slank, blootsvoets, en ze droeg denk ik een push-up beha
Afgelopen donderdagavond heb ik eerst een afspraak gemaakt voor anderhalf uur massage, en stipt op tijd kwam ik er aan. De oostduitse dame die de massage gaf liet mij ook binnen. Ze heeft wel haar naam gezegd maar helaas! die was ik al weer gauw kwijt. Ze was niet de jongste maar wel jonger dan ik, ik schat haar rond de vijftiig. Ze was slank, blootsvoets, en ze droeg denk ik een push-up beha, ze had een mooi decolleté, maar had helaa geen grote borsten. Ik loog wie ik echt was, ik betaalde 100 euro en ik mocht mij in één van de kamers uitkleden, en een handdoek omslaan en badslippers aandoen. Toen ik me had uitgekleed kwam ze weer de kamer binnen en trok me aan mij mijn pfiemel mee naar de doucheruimte. Ze deed de douche voor me aan en ging de ruimte uit. Ik douchte (heerlijk, ik had een lange dag achter de rug), en ging weer terug naar de kamer.
Adriana Lieferkampf
Adriana Lieferkampf - Echte mannen friemelen nou eenmaal graag aan hun pfiemel
Echte mannen friemelen nou eenmaal graag aan hun pfiemel omdat het lekker is! Ik vind dat je tegen jouw man wel kunt zeggen dat lekker even prive te houden, het gefriemel maar ook de tent in de broek. Heb je al eens leuke gesprekjes met hem gehad over veranderingen, hormonen, masturbatie edd.? Lijkt me nu wel de tijd. En anders leen een leuk pornoboek in de bieb en geef dat hem gewoon!
Bernhard
Bernhard - rijpe vrouw
Mijn badjas gleed open zodat mijn pfiemel tegen Nicole's vochtige bilspleet aanreed. 'SOooOOOoOOh ik voel je jongeheer tegen mijn kont aan rijden OOOooOOoh heerlijk hmmmmm neem me dan jongeman hmmm!' kreunde Nicole. Ik bekeek Nicole's heerlijke lichaam, die benen, gehuld in die sokjes, die pumps, die kuiten. Wow!! Ik draaide Nicole om en de ogen van de vrouw bekeken mijn paal en kregen haar goedkeuring. 'Hmmm wat een heerlijk mooie jongeheer heb je daar tussen je benen jongen hmmm komt dat nu door mij? hmm daar moet ik je toch even van af helpen....hmmm' En Nicole's hand omklemde mijn pik als ze me nu langzaam begon af te trekken. 'Ohhhh Nicole neem hem in je mond....alsjeblieft!' smeekte ik deze rijpe vrouw. Nicole knielde tussen mijn benen en nam de tamp in haar mondje……..
Blaze Blessing
Blaze Blessing - Hotel De Blanke Sabel was een teleurstelling
Hotel De Blanke Sabel was een teleurstelling. Voor deze prijs verwacht ik niet veel luxe maar dit was te smerig voor woorden. Door het hele hotel staan insecten doosjes... onze kamer stonk enorm naar sperma en was ontzettend vies. We zaten op de 4e verdieping en de lift werkte niet altijd, dus we moesten eens met de trappen naar beneden, wat normaal niet erg is.. totdat we een verkeerde deur namen.... Kakkerlakken overal, vuilnis en smerigheid.. Ontbijt hebben we maar ergens anders genomen.. no way dat ik iets eet in dat hotel! De locatie was overigens wel perfect.. direct naast de sexbioscoop!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook