This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tammy Zwendelaar
Tammy Zwendelaar - 1 Item
Mijn pooier en ik gebruiken weleens seksspeeltjes. Nu hebben de kinderen die ooit gevonden toen ze in onze kamer aan het spelen waren (terwijl dat helemaal niet mag) en sinds ik de speeltjes toen verplaatst heb hebben ze er een sport van gemaakt om ze steeds weer te vinden. Met succes, want die speeltjes blijven max een week verborgen, en dan hebben de kinderen ze weer gevonden. Mijn vriend en ik vinden dit echt niet leuk. De kinderen mogen ook helemaal niet zomaar op onze kamer komen. Onze kamer is niet om in te spelen, en al helemaal niet om in alle kastjes te snuffelen. Elke keer weer krijgen ze straf, maar het maakt allemaal niks uit, ze blijven het doen. We zijn het inmiddels een beetje zat, want de kinderen vertellen dat ook allemaal op school, en we zijn er dus al op aangesproken door de juffen. Maar inmiddels heb ik die speeltjes al op alle mogelijke plekken verstopt, en nu weet ik het ook niet meer. Inmiddels liggen ze op zolder (waar de kinderen niet kunnen komen, vlizo trap), maar om ze nu nooit meer te gebruiken vinden we ook niet echt een goede oplossing. We zaten er al aan te denken om dan maar een slot op de deur te doen, zodat ze niet in onze slaapkamer kunnen komen, maar dat vind ik ook niet echt praktisch. Dan moet ik steeds de sleutel van die slaapkamer bij me houden. Dus zijn we nog op zoek naar een betere oplossing.Waar verstoppen jullie je sexspeeltjes, zodat de kinderen er niet bij kunnen?
Tammy Zwendelaar
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kees Trekface
Kees Trekface - Mijn verblijf in Hotel de Blanke Sabel
Mijn verblijf in Hotel de Blanke Sabel was een hele zware teleurstelling, het enige pand in de hele straat wat er afgedankt uitziet, en dat is dan je hotel, alle overige hotels lux en mooi en gezellig, maar dit, jakkes!Vervolgens werden we ook nog eens in de SM-kelder geherbergd, het was echt ongelofelijk, we hadden ons echt op iets heel anders verheugd!! het matras was een ramp, uiteindelijk het bovenste matras van de vooroorlogse boxspring eraf gegooid en op het onderste gedeelte gaan slapen. De volgende ochtend een dikke vette kakkerlak in de badkamer!!! NOOIT MEER en ik zou iedereen van harte willen zeggen: betaal liever 50 E meer, dan dat je hier je geld aan besteed. Echt jammer!!
Anar Harmse
Anar Harmse - Meloen
Twee vrouwen praten met elkaar. Zegt de ene vrouw: "Mijn man wil dat ik hem pijp, maar ik weet niet hoe dat moet." "Ach meid," zegt de andere vrouw, "daar is helemaal niets aan. Je neemt zijn apparaat in je mond en je zegt de hele tijd met getuite lippen: Meloen." "Is dat alles?" zegt de ene vrouw: "Dan zal ik het eens proberen." Een paar dagen later komen de twee vrouwen elkaar weer tegen. Vraagt de ene vrouw: "En, heb je het nog geprobeerd? Hoe ging het met jou en je man?" Zegt de andere vrouw: "Ik heb het wel geprobeerd, maar het ging helemaal fout. Nou ligt m'n man in het ziekenhuis." "Hoe komt dat dan?" vraagt de ene vrouw. "Ik was de naam van het fruit vergeten!" zegt de andere vrouw. "Wat zei je dan?" Zegt die vrouw met ontblote tanden: "Ananas."
Johannes Burg
Johannes Burg - naar een SOPHUIS gereden
Vandaag naar een SOPHUIS gereden ik was tenslotte toch in de buurt. Dan is het natuurlijk moeilijk hier niet even langs te wippen. Na alle bekenden een gelukkig weekeinde te hebben gewenst mij omgekleed en aan de bar genesteld. Er waren een drie tal nieuwe gezichten onder de dames te bewonderen. Ik had mijn oog al laten vallen op een mooie sexy dame. Is een plaatje om te zien komt uit Roemenië en spreekt goed Engels en is zonder meer een gezellige vriendelijke tante. Na enige tijd op de bank gezeten te hebben de kamer opgezocht. Dit was op alle punten uitstekend te noemen. Een dame die zich 100% inzet om het je naar de zin te maken. Herhaling gevaar zeer groot. Na deze sessie mij aan de bar gezet met een drankje en gezellig wat met mede beren gepraat. Na op krachten te zijn gekomen en haar maar weer opgezocht en nogmaals de kamer opgezocht. Dit is een dame die niet op de lijst mag ontbreken en zeker een aanbeveling waard. Ik heb geen minpunten gevonden. Na nog wat gedronken de nieuwe zonnebank uitgeprobeerd en daarna Twenteland weer opgezocht.
Eostre
Eostre - om ongezien de waslijnen uit de buurt af te struinen
Tja, ik ging ook regelmatig s'nachts volledig naakt bij ons achter in de buurt de deur uit om ongezien de waslijnen uit de buurt af te struinen. Het was superspannend want ik wilde absoluut niet gezien worden ! Ik heb toen mooie bh's en slipjes en rokken van de waslijnen gehaald die ik bij een volgende dag altijd weer aan deed. Ik werd hier altijd ontzettend nat van ! Het liep gewoon langs mijn benen naar beneden. Ik hoorde overdag nog wel eens mensen uit de buurt tegen alkaar mopperen dat er wel eens kleding van de waslijnen verdween. Whahahahaha Ik ben ook een paar keer in de winter naar buiten geweest maar dat was niet zo denderend…………..
Bjorn Blurp
Bjorn Blurp - een sucker voor echte GFE
Ze had de wedstrijd al gewonnen voor die gestart was. Ik ben eigenlijk alleen maar een sucker voor echte GFE, laat dit soort afwerksessies normaal graag aan me voorbij gaan maar het was al te laat. Ze pijpte alsof haar leven er vanaf hing (credits: dat deed ze bijzonder vakkundig) en voor ik het wist kwam ik spetterend klaar. Mocht het plafond in de kino nog gewit moeten worden, ik ben inmiddels al begonnen... Daarna nog maar even kennisgemaakt, alhoewel ik dat dus meestal andersom doe. Ze komt uit Hongarije, spreekt nog beroerder Duits dan ik maar ook haar Engels is nauwelijks verstaanbaar. Zwart haar, cupje a/b, ca. 40 jaar schat ik en ca. 1.65m groot. Als gezegd, ik vind haar niet knap maar smaken kunnen verschillen. Niks voor een GFE ervaring maar als je "even geholpen" wilt worden moet je haar hebben, absoluut. Nou, ik was even geholpen maar ik wilde eigenlijk alleen maar door een ander geholpen worden. Het was me weer niet gelukt. Wanneer leer ik nu eens "nee" zeggen?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook