This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Borkel & Schaft
Borkel & Schaft - 1 Item
HEY! wij kijken voor een gezellige bloot middag bij ons thuis in ons chalet ! Welke gezellige singel man tussen 38 en 55 jaar heeft zin om te komen wie weet tot maandag middag bel mag niet sms svp! Mogelijkheden: - Beffen, Bisexueel, - Foto/video maken, - Gangbang , - Invaliden (beschikbaar voor) , - Klaarkomen op gezicht , - Klaarkomen op lichaam, - Neuken zonder condoom, - Pijpen met condoom, - Plassex (ontvangen), - Plassex (geven), - Russisch, - Squirting, - Striptease , - Trio m/v, - Vingeren, - Vluggertje, en Zoenen!
Borkel & Schaft
met een lekker wijntje erbij!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befsther
Befsther - een Hemaworst
2 mannen willen een avondje doorzakken maar hebben niet veel geld. Zegt de één: "Ik heb een idee. We kopen een Hemaworst en gaan naar het café. Als we dan een paar biertjes op hebben hang ik die Hemaworst uit m'n broek en begin jij eraan te zuigen." Zo gezegd, zo gedaan. Na een paar biertjes in het eerste café hangt de één de Hemaworst uit z'n broek en de ander zuigt eraan. "Gadverdamme!", roept de cafébaas. "Smeerlappen, mijn cafe uit!" En zo rennen zij zonder te betalen het café uit. 10 Café's later en steeds niks betaald, zegt de één: "Ik kan geen bier meer zien, joh. En die worst smaakt ook voor geen meter meer." Zegt de ander: "Joh, die worst was ik in het 3e café al kwijt!"
Pien en Wiemel
Pien en Wiemel - Naturistencamping De Starterskrans
Naturistencamping De Starterskrans? Mooi terrein, prachtig natuurschoon en zwemwater. Je kunt ook naakt varen op het watertje met de kano's die daar liggen, erg leuk. Als je gaat zwemmen, oppassen dat de snoeken niet in je PFIEMEL bijten ;-) Prima toiletten en douches. Gezellig terras waar je lekker, ongegeneerd met jezelf kunt spelen! Alles prima dus, we komen er regelmatig!
Wilma Mansfield
Wilma Mansfield - studiereis van ons ministerie
Ik was vorige week tijdens een studiereis van ons ministerie het enige meisje en dus al snel "one of the guys". De hele week al was ik aan het flirten met Roel, absoluut de mooiste man van het gezelschap en we hadden al vurig op het toilet gezoend en ik heb hem toen ook mijn ministerie laten zien! .
Marco
Marco - 60 euro schop/beltegoed voor Befdate 010
60 euro schop/beltegoed voor Befdate 010 Leuke man in omg 010/070 zoekt leuke meid/vrouw die ik hier voor heerlijk mag likken om jou meerdere hoogtepunten met heerlijke orgasmes te bezorgen en gegarandeerd ook laat beleven mail/sms/watsup je looks bij interesse met eventueel met foto discretie is geboden !
Mink Vos
Mink Vos - afspraak gemaakt voor anderhalf uur massage
HEY GUYS! Afgelopen donderdagavond heb ik ook maar eerst een afspraak gemaakt voor anderhalf uur massage! Ik kon me tijdens een ontspanningsmassage na 5 minuten al omdraaien en toen was de voorkant aan de beurt. Bijna meteen ging al haar aandacht naar mijn, inmiddels bikkelharde, pfiemel. Eerst globaal buik en bovenbenen, met een beetje gebruikte frituurolie, daarna vloeide de afgewerkte frituurolie rijkelijk over mijn pfiemel. Ze nam hem heerlijk beet en gebruikte vervolgens verschillende technieken totdat ze me met een zeer goed geoefende hand klaartrok! Hoe lekker is dat?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook