This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Willemien Barend en Frits Witteman
Willemien Barend en Frits Witteman - 1 Item
Hoi hoi ! Wij zijn een zeer stout stel en wij zoeken per direct een stoute vrouw er bij voor trio of stel voor partner ruil! Anaal (geven), Mogelijkheden: - Beffen, Bisexueel, - Foto/video maken, - Gangbang , - Invaliden (beschikbaar voor) , - Klaarkomen op gezicht , - Klaarkomen op lichaam, - Neuken zonder condoom, - Pijpen met condoom, - Plassex (ontvangen), - Plassex (geven), - Russisch, - Squirting, - Striptease , - Trio m/v, - Vingeren, - Vluggertje, en Zoenen!
Willemien Barend en Frits Witteman
realistic vagina!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Cornelia Vreeswijk
Cornelia Vreeswijk - een roze kanten slipje
Opgewonden vertelt Gerdien aan haar beste vriendin: "Stel je voor! Gisteren vond ik in het polstasje van mijn man een roze kanten slipje!"Zegt haar vriendin:"Tjeetje, wat gek zeg! Die draag ik namenlijk nooit!"
Ramona Tusco
Ramona Tusco - Naturistencamping De Starterskrans
Naturistencamping De Starterskrans? Mooi terrein, prachtig natuurschoon en zwemwater. De buurman, ook een seizoen op dit terrein, heeft in de weekenden zijn hond bij zich die iedereen op verzoek afzuigt! Lekker dier, dat loopt te dollen als hij moet worden gekamd. Al die berichten over hondenhaters, ik kan niet anders zeggen dan dat ik het niet heb gezien. Veel mensen met honden, zelfs een poes op het terrein, en geen onvertogen woord is er gevallen. Zeker andere toezichthouders, want ik herken het niet……….
Wanda
Wanda - onze wandelvakantie
Ik was blij dat onze wandelvakantie in hotel De Blanke Sabel eindigde zodat ik een andere wandelaar in mijn eigen kamer kon uitnodigen. Hij bleek een ervaren wandelaar in meerdere opzichten en het duurde dan ook niet lang voordat een geile zoen gevolgd door een blowjob uitgroeide tot een heuse “parelketting” om mijn nekje………mmmmmmmmmmmmm
Pedro
Pedro - eerst een afspraak gemaakt voor anderhalf uur massage
HEY GUYS! Afgelopen donderdagavond heb ik ook maar eerst een afspraak gemaakt voor anderhalf uur massage! Werd helaas wel door een DUDE gegeven. Ik kon me tijdens een ontspanningsmassage al na 5 minuten al omdraaien en toen was de voorkant aan de beurt. Bijna meteen ging al zijn aandacht naar mijn pfiemel. Één van de weinige momenten dat ik mijn ogen open had! Zo kwam er na 2 minuten al behoorlijk wat sperma uit! Wist niet dat ik dat allemaal in me had. Weet alleen niet of ik nog een keer terug ga, blijft toch vreemd!
Gerard Tool
Gerard Tool - fietsenmaker
Ik ben fietsenmaker van beroep helaas nu zonder werk ik mis het en maak graag mensen blij ik kom de fiets aan de deur maken wil er geen geld voor maar in natura sla ik niet af geen verplichting hoor gewoon gezellig kletsen en wie weet ik ben benieuwd ik hoop iets te horen gr

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook