This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jacob & Edzillia Wientjes
Jacob & Edzillia Wientjes - 1 Item
Hoi, Wij zijn een geil stel ! Zij: geschoren foef en hij : normaal geschapen behaarde DONG! Wij komen aan huis/hotel voor ero massage, trio, sexshow, en partnerruil en... Prijs voor massage 100 euro met handmatig hoogtepunt. Pijpen e 25 extra Pijpen en neuken e 50 extra Trio en partnerruil e 150,- all in Sexshow e 100 voor alleen kijken. Je mag wel jezelf aftrekken, wij doen alles zonder condoom! Bel voor afspraak of info Wel met nreeergave Xx
Jacob & Edzillia Wientjes
ons motto!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Izzy van Gisteren
Izzy van Gisteren - over voorvocht gesproken
Hey! over voorvocht gesproken. Er heeft bij mij gvd nog nooit een druppel aangehangen. En als dat wel zo was geweest, dan had ik het allang wel eens gevoeld tijdens het rukken, dat mijn hand een beetje nattig werd.De enige manier waarop ik eventueel een spatje voorvocht zou kunnen krijgen is door 'm eerst slap te laten worden en dan weer stijf en dat een paar keer herhalen. Het is bij mij overigens totaal doorzichtig en lijkt me gewoon een plasdruppeltje wat nog in mijn pisbuis zat ofzo…….Iemand tips??
Trina Anusaaier
Trina Anusaaier - speels even in mijn borsten kneep
HOI! Ik was een weekend uitgenodigd door mijn zwager en zusje. Wij kunnen het heelgoed vinden zo met ons drieën. Wanneer wij ‘s avond lekker an een wijntje zaten gebeurde het wel dat Jan,mijn zwager, speels even in mijn borsten kneep, maar dat deed hij ook bij zijn eigen vrouw, waar ik bij was. Jan niet doen,zei ze dan wanneer hij het bij mij deed maar ik zei laat hem toch, van mij mag hij.!
Sem en Tanja van Marwijk
Sem en Tanja van Marwijk - Naturistencamping De Starterskrans
Naturistencamping De Starterskrans? Mooi terrein, prachtig natuurschoon en zwemwater! Prima terrein met hele vriendelijke en vooral zeer geile mensen. Geert en Dokter Hans, die dit weekend gastendienst hadden, hebben ons zeer vriendelijk ontvangen en wegwijs gemaakt op het terrein. Geen achterafplek voor onze camper maar een leuke plaats tussen alle andere mensen. Ook de hond was welkom, iets wat je wel anders meemaakt.Er was veel (positieve) aandacht voor onze hond, een witte herder. Iedereen wilde even met hem “spelen” en zo kennis met ons maken natuurljk. Al met al zeker een terrein waar we nog eens weer terugkomen!
Fréderike Geerdinks
Fréderike Geerdinks - de vinger van mijn pooier
Zo gleed de vinger van mijn pooier vanmorgen behendig langs mijn lipjes, hij maakte ze nat met mijn geil en begon vervolgens gruwelijk lekker mijn klit te bewerken. Ademloos en verdomd zachtjes lag ik te genieten van deze verwennerij. "Ahhh" zuchtte ik ongecontroleerd!
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - anderhalf uur massage
HEY GUYS! Afgelopen donderdagavond heb ik ook maar eerst een afspraak gemaakt voor anderhalf uur massage! Met een doekje maakt de masseuse eerst mijn pfiemel grondig schoon. Terwijl ze me aftrok legde ik één hand op haar rijpe kokosnoot en één op haar yoni maar daar zei ze overigens niets van. Als ik verder was gegaan had ze dan gezegd ermee te stoppen, of had ze dan gevraagd of ik meer wilde doen? Dit was mijn eerste bezoek, ik besloot het daarom toch maar rustig aan te doen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook