This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Willem & Mary Cliffhanger
Willem & Mary Cliffhanger - 4 Items
Wij leuk,sexs stel zoeken sex voor de spanning en vrienden! We houden van anale sexs maar niet van de extreme, en vinden zaken zoals safe, hygine en discreet belangrijk .. Verder kunnen wij zelf ontvangen We zoeken stel die ook leuk is we woonen in hoofddorp! We vinden een leuk contact net zo belangrijk, Pentreren kan in de woonkamer maar ook in een of aparte ruimte kan wat ons betreft ! Hoe dan ook we hopen op een leuke reactie. Als jULLIE reageert dan graag meer dan een zin en na reactie van ons graag met foto, wij sturen dan ook een geile blootfoto terug. Je word netjes ontvangen bij ons, en er is hier een 2 persoons douche. bij ons..geil toch?
Willem & Mary Cliffhanger
ik serveer een lekker wijntje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Willem & Mary Cliffhanger
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Willem & Mary Cliffhanger
leuk boek
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Willem & Mary Cliffhanger
glory
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Peggy
Peggy - een koekenpan
Een man zit rustig de krant te lezen. Zijn vrouw komt binnen en slaat hem zonder iets te zeggen met een koekenpan op het hoofd. "Wat doe je nu?!!" roept de man geschrokken. Zegt de vrouw: "Ik heb een briefje in je pak gevonden met 'Louise' erop. Je gaat zeker vreemd." Zegt de man verontwaardigd: "Dat is de naam van een paard waar ik op gewed heb." Beschaamd biedt zijn vrouw haar excuses aan. Een paar weken later is het weer raak. Terwijl de man rustig zit te lezen krijgt hij weer een onverwachte dreun met de koekenpan."Wat nú dan weer?!" roept de man. Zegt zijn vrouw: "Jou paard heeft gebeld!"
Marc Zoon
Marc Zoon - lekkere massage
Dag allemaal! Kortgeleden twee bezoekjes gebracht aan een chinese dame voor een lekkere massage. Ze weet zeer veel kracht te gebruiken waar nodig en waar niet nodig weet ze ook van wanten. Ze gebruikt, om de kosten te drukken, wel oude frituurolie die ze weer verwarmt. Een heerlijke ervaring, je moet wel onder de douche want anders ruik je iets te veel naar deze frituurolie! Volgens mij heeft ze er eerst loempia's in gefrituurd! De volgende massage wordt er zeker een van twee uur!
Papa Cathero
Papa Cathero - ik ben een stoute jongen
Hallo ik ben een stoute jongen en kom uit amsterdam. Ik bied me aan om naakt schoonmaak/klusjes te doen bij jou thuis leeftyd maakt niet uit. Hoef er geen geld voor maar we kunnen wel lekker sex hebben Ik heb een grote pik we kunnen via whatssapp eerst babbelen Durf jy het aan ?? Bel dan maar snel!
Lillifee Seychèl
Lillifee Seychèl - gangbang/groepssex/ploegsex feestje
Hallo, Ik heb het dus zelf nog nooit meegemaakt, maar toch wil ik een gangbang/groepssex/ploegsex feestje organiseren. Wie kan mij geschikte lokatie aanraden, en hoe gaat het allemaal in z'n werk(nee de sexuele details hoef ik niet te weten haha!! Hoeveel mannen maximaal per dame, aantal man:1 vrouw. Hoeveel vraag je eigenlijk per man? Liefs en kusje!
Lonneke Sloetjens
Lonneke Sloetjens - Naturistencamping De Starterskrans?
Naturistencamping De Starterskrans? Mooi terrein, prachtig natuurschoon en zwemwater! Ik kom er dus regelmatig mede omdat niemand in mijn naaste omgeving (helaas) iets heeft met naakt recreeren. Maar ik vind het heerlijk. En wat een genot om dat te kunnen doen! Een perfect onderhouden naakt recreatiegebied met hele goede neukfaciliteiten. En waar niet NFN leden en alleengaanden ook welkom zijn. Wellicht tot sinas daar!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook