This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jeroen en Annetje Sturkenboom
Jeroen en Annetje Sturkenboom - 1 Item
hallo stoute slipsnifters! Welke Nederlandse geile man met niveau heeft zin in een lekkere relaxte date? Deze altijd respectvolle dame is een prachtig plaatje ven de man een zeer relaxte en nette man. Wij zijn in voor veel geile en spannende dingen , wij vinden de sfeer erg belangrijk tijdens een date en houden van mannen met inhoud. De dame is bi, man is niet bi maar schrikt niet snel. Leuke geile ongedwongen tijd gegarandeerd die je veel vaker wilt meemaken. Wij ontvangen jou met een warm welkom en hopen je snel te zien. Dame neemt de telefoon aan, mits bellen met nummerherkenning want dan krijg je de man aan de lijn, liever geen whatsapp. Geen hele vragensessies aan de telefoon, alle informatie staat duidelijk in onze advertentie. Niveau en klasse van onze zijde aanwezig , verwachten idem terug. Wellicht tot snel!
Jeroen en Annetje Sturkenboom
ons favoriete hulpstuk!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - lekkere massage
Dag allemaal! Kortgeleden twee bezoekjes gebracht aan een chinese dame voor een lekkere massage. Ze heet overigens Fa Ling! Fijne schone kamer waar je ontvangen wordt met een kopje koffie en bij het afscheid kreeg ik nog eens heerlijke bami met garnalen! Haar massages zijn ook nog beter geworden! Anderhalve uur vliegen voorbij en een totaalmassage is totaal, ze slaat geen centimenter over. Eigenlijk moet je twee uur massage nemen om er echt van te genieten!
Mevrouw de Bruine-Schaap
Mevrouw de Bruine-Schaap - Naturistencamping De Starterskrans
Naturistencamping De Starterskrans? Mooi terrein, prachtig natuurschoon en zwemwater! De schoonheid van de camping en de ruime plaatsen was het eerste wat opviel. Ook het gebruik van de keuken en koelkast was voor ons een uitkomst omdat we met een kleine ruktent kwamen. Veel in de omgeving zonder zadel gefietst met de knooppuntenroute. s'Avonds met een aantal campinggasten “jeu de boules” gespeeld. Voor ons een camping waar wij ons erg thuis voelden en zeker terug komen, en hopelijk met beter weer dan nu het geval was……………….
Casandra
Casandra - de balie van Hotel De Blanke Sabel
Een mooie blonde dame loopt richting de balie van Hotel De Blanke Sabel en wenkt de man die erachter staat. Deze komt onmiddellijk naar haar toe. Dan wenkt de dame met haar wijsvinger naar de man om iets dichter te komen, en hierop buigt de man zich voorover naar de vrouw. Terwijl de vrouw zachtjes haar vingers door de baard van de man laat gaan, fluistert ze in zijn oor "Bent u de manager hier?" en vervolgens glijden haar vingers langzaam over zijn gezicht. "Ehh..... eigenlijk niet." stamelt hij. De vrouw tilt haar hand nu iets omhoog en strijkt hem door zijn haren. Kunt u de manager dan voor mij roepen, vraagt ze met een zwoele stem. Terwijl de man licht naar adem snakt zegt hij, "ehh.... sorry mevrouw dat zal niet gaan, hij is er momenteel niet." nu steekt de vrouw twee vingers in de mond van de man en instinctief begint hij erop te zuigen. "Wilt u dan zo vriendelijk zijn om hem een boodschap door te geven?" vraagt ze. De man likt inmiddels opgewonden de andere vingers van de vrouw en kan niets anders doen dan ja knikken. Dan buigt de vrouw zich naar voren en fluistert zachtjes in het oor van de man........... "Er is geen papier meer op het damestoilet!"
Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - zal ik je rug even wassen.nl
Toen mijn zus, haar man en ik, thuis kwamen namen wij eerst en gluwwijn om op temperatuur te komen en de sauna werd aangezet.Na een poos zei jan ik ga eens kijken hoe de temperatuur is van de sauna die zal wel opschieten en ja hoor! Haar man kwam terug,kom op meiden even douchen en dan het hok in.Ik ging naar mijn kamer en trok alles uit en liep naar de badkamer,Mijn zus stond nog onder de douche.Kom er bij, zei ze en ik stapte er bij in,zal ik je rug even wassen, vroeg ze, ja doe maar,zei ik………………. Zij deed dat en ineens sloeg zij haar handen om mij heen en pakte mijn borsten,jij hebt lekkere dikke borsten meid, zei ze en ik voelde haar harde borsten prikken in mijn rug!
Cody
Cody - een heus SOPHUIS
Afgelopen vrijdag mij zelf een eindejaars bonus gegeven door een bezoek aan een heus SOPHUIS net over de grens bij Duitsland te brengen. Het was de lange reis meer dan waard. Om een uur of vijf was ik aan gekomen en na het inchecken aan de bar een kop koffie gedronken en de meisjes en de het geheel een beetje verkend. Ze kende mij vaag nog van een vorig bezoek dus een openings gesprekje was snel gemaakt. Er waren wat kleine veranderingen aangebracht sinds mijn vorige bezoek. Er was nu een binnen sauna, een massage stoel en een zonnebank. Het zwembad was helaas gesloten maar de buiten sauna en het bubbelbad waren wel in werking. Ik ging na aankomst direct op zoek naar een dame die ik een proteďnerijk gezichtsmasker kon gaan geven!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook