This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mw. Berg & Jan Terblijt
Mw. Berg & Jan Terblijt - 1 Item
Hey maestro! Ook altijd al eens een heuse “porno ervaring” willen hebben?? kom dan maar snel naar ons toe voor een geile pornaodate! Je kunt alleen naar ons komen kijken of natuurlijk ook lekker meedoen. Zij , slank met mooie rondingen, een heerlijk strak nat kutje en ze is daadwerkelijk verslaafd aan pijpen.(geef ze eens ongelijk!) Hij vind het heerlijk om te zien hoe jij haar pakt en vind het net zo lekker om haar samen met jou te pakken (bij voorkeur in een klassiek DP) Zij is overigens behoorlijk bi, hij recentelijk niet meer Wij vragen voor een half uur E100,- en een vol uur E150,- (met klaarkom-garantie) Er is echt van alles mogelijk! Waar wacht je gvd nog op? Scheer je zak en bel ons maar……..
Mw. Berg & Jan Terblijt
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Trinity
Trinity - geile swingers Gangbang in Deurne
Hi lieverds, Op vrijdag a.s. organiseer ik een geile swingers Gangbang in Deurne. Een gangbang waar alleen meiden aan deelnemen die dit voor hun plezier doen i.p.v. betaalde professionals zoals bij andere gangbangs! Ikzelf ben een lekkere MILF met een vrouwelijke modderfiguur Ik kan je heerlijk verwennen en jij mij! Ik sta er ietsjes anders in dan de meeste .... ik doe dit omdat ik het leuk, geil, heerlijk en fantastisch vind om je te verwennen. Wil je meer weten mbt mijn feestje op vrijdag ? Stuur mij dan een berichtje en je ontvangt van mij alle info! Bovendien kan je mij en mijn vriendinnen vier uur lang heerlijk nemen! Dikke natte kus op je staafmixert!
Yolanda van Regenmortel
Yolanda van Regenmortel - Platanen in de regen
Mijn pooier zegt altijd dat kutjes naar platanen ruiken. Platanen in de regen! Ik denk waarachtig dat hij dicht in de buurt komt…………
Belle Blaas
Belle Blaas - Hotel De Bloedgrot
Hotel De Bloedgrot Ik ben niet de exigeant type was echter mijn ervaring in dit hotel echt slecht. Mijn kamer had slechts één "venster" met het oog op een kamer in het hotel. Als je een beetje privacy hebt gedwongen te verblijven in een kamer zonder raam. Mijn bed was een camp-bed. Ontbijt was slecht en haar prijs schandalig ( 12,50 euro). Ze hebben zelfs in rekening gebracht voor één ontbijt dat ik niet eens had genomen, omdat ik niet annuleerde de dag ervóór. Ik zou zeggen: verblijf dus niet in dit hotel!
rio
rio - groentehoertje
Leuk filmpje zojuist online gezet! Dit meisje heeft plezier met haar konkommer! Het is dus echt een groentehoertje. Ze heeft een grote konkommer tussen haar voeten geklemd en berijdt op die manier het gevaarte. Als dit nog eens geen zelfbevrediging is!
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - gedragen slipje in een sophuis
Gisteren bij een wulpse dame een gedragen slipje in een sophuis opgehaald.Kan kort zijn over deze dame. Ziet er leuk uit. Lijkt wel aardig in de omgang maar is volledig nep enthousiast. Alles kost extra. Wast zich zelf ook niet voor de sex. Voor een uur betaald met zoenen en PZC. Was dat zeker niet waard. Pijpen is niet meer dan wat likken en kortstondig in de mond. Zoenen niet meer dan een likje over je tong.Na paar minuten wil ze al neuken. Boven op kan ze nix van. Mij ziet ze daar dus niet meer.Volgende keer weer blijf ik wel thuis dan, bij mijn vrouw !

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook