This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ger en Nel Flogger
Ger en Nel Flogger - 1 Item
DAG ALLEMAAL! Wij zijn een fout stel. Het lijkt ons dus hartstikke geil om bekeken te worden terwijl wij anale sex hebben met elkaar. Wij zoeken dus van die desperado’s die zelf nooit iets voor elkaar krijgen maar wel live sex wil zien tussen een liefhebbend stel. Lijkt het je wat en ben je een man, vrouw(en) of stel dan ben je bij ons aan het goede adres. Max 1 man. Max 2 vrouwen. Max 1 stel. Dit is voor onze eigen veiligheid. Wij hebben anale sex zoals wij altijd gewone sex hebben maar als je andere ideeen hebt mag je het altijd laten weten. Op verzoek kunnen wij dat dan uitvoeren! Wij vragen hier wel een vergoeding voor aangezien wij ook crisis hebben. Let op! Het is wel de bedoeling dat er alleen maar gekeken word. ( met je zelf/elkaar spelen mag natuurlijk wel maar dus niet met 1 van ons 2, of even aanraken/vingeren ) Lijkt het je wat stuur een berichtje en je hoort van ons terug. Xxxxx
Ger en Nel Flogger
een hulpstuk!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bloem
Bloem - Hotel De Bloedgrot
Hotel De Bloedgrot De ramen van onze hotelkamer konden niet open en de airco produceerde een ranzige, veel te warme lucht. Het Hotel ligt wel prettig in het Centrum en dicht bij alle sexbioscopen. De ontvangst was ook bijzonder vriendelijk, maar zorg gvd dat de ramen ook minimaal op een kier kunnen!
Marc Zoon
Marc Zoon - eens een massage geboekt
Een tijd geleden nog eens een massage geboekt. Ik was op zoek naar een masseuse die een prostaatmassage gaf, en betaalbaar was aangezien ik anderhalf uur of twee uur wou boeken. Qua betaalbaar kom je nog al eens vaak bij oosteuropese salons uit (80 euro/uur) maar de kwaliteit is daar meestal laag, de meisjes spreken geen of slecht nederlands en om dan uitgelegd te krijgen wat je wilt is niet zo eenvoudig . . . Plus ze komen vaak af met You want to f\ck, only 50 euro extra en daar was ik dus niet op naar zoek. Alternatief is 150 euro/uur betalen voor een nederlandse of vlaamse dame en dan kan je uitleggen wat je wilt en zijn er (minder vaak) extra kosten. Maar 150-200 euro is eigenlijk te duur voor mij (kan het mij niet meer zo breed veroorloven)
Suze Broeks
Suze Broeks - met m'n gezicht tussen z'n benen
Hoikes! Ik denk dus dat als ik bij een jongen voor wie ik nix zou voelen om de 1 of andere reden iets zou doen en ik zou (om het maar ff raar te zeggen :o) met m'n gezicht tussen z'n benen belanden en ik zou vanalles ruiken, dat ik het dan echt ranzig zou vinden. Maar wanneer ik helemaal gek op iemand ben dan hoort het bij hem en is het lekker. Hmm.. ik weet verder ook niet meer hoe ik het moet uitleggen. :D Ik weet alleen dat als ik naast een slipjesklant zit en hij zweet een beetje, ik me daar absoluut niet toe aangetrokken voel. Ben ik echter nogal gek op die slipjesklant, dan kruip ik extra dicht tegen 'm aan en vind ik het heerlijk. Dat zegt toch iets.. :)
Carla Kannewasser
Carla Kannewasser - tongzoenen en knuffelen
DAG! Welke stoute man wil deze geile vrouw helpen aan 1 van deze dingen?? Beltegoed kpn 80 euro Laptop / Mobiele foon LG - Samsung – Iphone / Waardebonnen Douglas - Bart smit - Hema of andere bonnen Tv / nieuwe koffiezetapparaat / senseoapparaat / gereedschap cirkelzaag of deputeerzaag of bouwlamp graag met letverlichting / Parfum of heb jij wat anders liggen waar van jij denkt dat kan ze gebruiken mail me dan ook zoek ik een ervaren glazenwasser met eigen bedrijf die me ramen binnen en buiten wil doen. in ruil mag je met me tongzoenen en knuffelen, borsten likken en masseren op me borsten klaar komen tussen me borsten neuken, me beffen en vingeren , en ik kan jou pijpen zonder en aftrekken, ik kan de hele dag en avond en weekend, uiteraard discreetheid gevraagd en geboden. Ps. niet neuken !
Gerard Tool
Gerard Tool - door jou als toilet gebruikt te worden
Haaai! Ik heb het verlangen om een middag of avond door jou als toilet gebruikt te worden. Dit mag door een of meerdere vrouwen gebeuren of door een stel (m/v). Ik wacht geduldig in u toilet/badkamer. Als u naar het toilet moet voor een boodschap (klein of groot) zou ik daar graag bij aanwezig zijn . U behoefte op mijn lichaam of gezicht doen is ook mogelijk. Na de boodschap reinig ik u graag met mijn tong als dit gewenst is. Hierna zal ik het toilet ook voor u reinigen. Meerdere malen per avond gewenst! Ook na de seks met u partner zou ik uw man zijn penis en uw vulva graag reinigen of het condoomverwijderen. Helemaal het einde voor mij is als u een tampon draagt en deze verwisseld of door mij laat verwisselen. Vergoeding bespreekbaar en afstand is geen probleem. Wie durft het met mij aan?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook