This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

De heer en mevrouw Kersten
De heer en mevrouw Kersten - 1 Item
Hallo ! Leuk dat je op onze oproep kijkt.. Wij zijn een stout koppel en beide nogal bi-schierig en hier nog maar weinig ervaring mee. En dat is dus juist wat we hier proberen te vinden. Wat wij zoeken.. een rijpe, geschoren vrouw om haar ook te laten ervaren hoe het is met een dame.. en eventueel een trio.. en een man voor hem om dat te ervaren.. mag ook eventueel een koppel zijn.. liefste tussen de 18 en 50 jaar.. ouder maakt geen kans!! Wel schoon en netheid vereist.. Mocht dit je aanspreken bedenk je dan niet en stuur een mailtje.. Groetjes ons xx
De heer en mevrouw Kersten
lekker gedragen slipje te koop
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Spirma
Spirma - spermageur
ik vind het zeer lekker, die spermageur bij een man! mijn eigen geur iets minder, ik denk dat iedereen dat wel heeft.. oordat ik sex had , vond ik mezlf ook vies en dacht dat het ook een afknapper zou zijn met een slipjesklant maar het tegendeel bleek waar!
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - licht huishoudelijk werk in ruil voor anale sex
dag dames! Deze stoute man uit Nijmegen wilt bij jou dame licht huishoudelijk werk doen in ruil voor anale sex.Mooiste is jij bepaald wat voor sex je wilt ontvangen, dus de regie ligt totaal bij jou. Uiterlijk onbelangrijk, hygine en discretie gewenst en verzekerd. Woon jij in Nijmegen of zeer nabije omgeving, wat let je dan het is voor beiden een WIN-WIN . Ik maak schoon en jij wordt ook nog sexueel verwend. Ben je nieuwsgierig geworden, nou denk niet na en mail mij.
Bruintje Boerma
Bruintje Boerma - Hotel De Bloedgrot
Hotel De Bloedgrot Voor een overnachting met oud en nieuw betaalde wij 104,50. Bij het inchecken werden wij verwelkomt met een hallo (niet erg vriendelijk). De kamer was bij de eerste indruk netjes alleen jammer dat er geen raam open kon. De badkamer een beetje verouderd en schimmel in de hoeken. Nadat wij oud&nieuw hebben gevierd gingen we rond 3 uur terug naar het hotel en wilde gaan slapen. Het bed erg klein en de vering voelde je in je zij en rug prikken. Rond 4 uur ging het brandalarm af en zijn gaan kijken wat er aan de hand was maar het bleek loos alarm. Wij wilden terug naar bed en tot onze verbazing zagen wij een vlek in het dekbedovertrek dit bleek een opgedroogde spermavlek te zijn. Erg smerig maar we hadden onze slaap nodig dus wel een poging gedaan om te slapen maar dat is niet goed gelukt. s'Morgens aangeschoven bij het ontbijt wat verder prima was en daarna uitgechekt en de vraag of ons verblijf naar wens was geweest is blijkbaar overbodig. Helaas de prijs en kwaliteit verhouding erg slecht!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - heuse aqua massage gehad
Gistermiddag een heuse aqua massage gehad met een nogal forse dame (120kg) Helaas viel het tegen. Ik dacht dat de regel was dat je de dame ook wel ergens mocht aanraken. Dat was bij haar nu niet het geval. Haar FOEF aanraken mocht niet eens. Daarnaast was het b2b glijden meer wat deppen. Het voelde nogal geforceerd. Ook het masseren was meer aaien of zelfs wassen. Een en al een teleurstelling. Misschien een ander baantje zoeken als je dit niet leuk vind? Door haar fysieke verschijning had ik zoveel verwacht, maar helaas het was een flop. Geen aanrader...
Ans Sjovis
Ans Sjovis - overnachten bij een steenrijke sjeik
Een man mag overnachten bij een steenrijke sjeik. Hij mag tot zijn grote verrassing (en vreugde) over het hele harem beschikken. De sjeik stelt voor om er een wedstrijd van te maken: "Wie het meest klaarkomt krijgt van de andere 100 Engelse ponden." Na de eerste keer zet de man een streepje; de 2e keer zet hij weer een streepje en als er uiteindelijk 3 streepjes staan valt de man uitgeput in slaap ... De volgende morgen komt de sjeik de man wekken en hij informeert naar het resultaat. De man is nog steeds erg slaperig en wijst naar de muur met de 3 streepjes. De sjeik kijkt vol verbazing naar het resultaat en zegt : "Dat is 2 keer meer dan mij!". De man begrijpt er niks van. "Hoe is het mogelijk?" Waarop de sjeik antwoordt: "Ik ben 'slechts' 109 keer klaargekomen!".

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook