This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Piet en Skylar
Piet en Skylar - 1 Item
Hallo, Wij zijn een leuk bisexueel stel uit Blaricum en zijn op zoek naar een leuke meid om eens een trio mee te doen. Wij zijn dus niet op zoek naar een ander stel of vieze mannen alleen. Ik (de vrouw van het stel) ben dus ook bi Allebei zijn we iedere dag geil! Vind jij het spannend om eens een keer met ons mee te doen? Wij kunnen ontvangen op onze naturistencamping. “de starterskrans” Geile kus xxx
Piet en Skylar
lekkere gedragen slipjes te koop
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Abigail
Abigail - tips voor zelfbevrediging
Tja, ik kom de laatste tijd alleen nog maar klaar door douche-knop vol op mijn clitoris te zetten! Zelf inm ijn bed kom ik niet klaar omdat ik het dan veel te lang vind duren heeft iemand meerdere tips voor zelfbevrediging??? En is het lekkerder als een stoute pooier het doet ????
Abe Fielding
Abe Fielding - Boudesteijn Massage
Ben twee maal bij Boudesteijn Massage geweest voor een ontspannen olie massage. Staat niets over sex op de site, dus ook niet mijn insteek. Twee uurtjes van te voren gebeld. Nette ontvangst, direct naar een kamertje. Ben 1,5 uur door werkelijk prachtige travestiet helemaal gemasseerd met olie. Ik geheel naakt, hij/zij geheel aangekleed. Geen erotische sfeer of uitdaging (zocht ik dus ook niet daar). Gewoon heerlijk professioneel het hele lijf laten masseren. Muziekje aan, kopje thee, kaarsje aan. Tegen einde van de uitstekende massage vroeg hij/zij of ik ook een penis massage wilde voor € 50,- extra. Heeft ze heerlijk gedaan met anale stimulatie, zonder er een al te (nep) geil feest van te maken. Was in deze setting eigenlijk logisch dat dat deel ook werd gemasseerd, want werkelijk alle andere delen van mijn lijf kregen ook royale aandacht. Niet aan haar gezeten (leek wat ongepast) en niet gevraagd om meer. Eigenlijk ging het allemaal in een respectvolle omgeving…...
Binga
Binga - Hotel De Bloedgrot
Hotel De Bloedgrot Ik verbleef hier voor 1 week. Het personeel was zeer onbeleefd en nimmer bereid bij probleem te helpen ( was mijn eerste keer in eindhoven). Een belangrijk ding we niet eerderwisten was dat (omdat het hotel in het centrum is) voertuigen voor het hotel voor het grootste deel van de dag niet zijn toegestaan! Sta je dan met je pooier in een sexcamper……. De kamers waren zeer comfortabel en grondig worden schoongemaakt. Het beste deel van het hotel was de ligging, bijna alles wat men kon vragen( sexbioscoop/parensauna) was beschikbaar op loopafstand. Aan het einde zou ik dit hotel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een geil verblijf in het centrum van de stad voor een korte tijd krap budget.
Lodie
Lodie - Een gast gaat naar dokter Hans
Een gast gaat naar dokter Hans (sexuoloog)... omdat hij niet meer "komt". "Dokter Hans, ik kom niet meer!" Dokter Hans onderzoekt hem en schrijft hem pilletjes voor: "Neem deze pillen. Als u dan kan komen, kom dan niet meer terug, maar als u dan nog altijd niet kan komen, komt u dan zeker terug." Enkele weken later staat die vent weer bij dokter Hans. Hij zegt tegen de secretaresse: "Juffrouw, ik ben enkele weken geleden gekomen omdat ik niet meer kwam. Dokter Hans heeft me toen pillen voorgeschreven en hij heeft me gevraagd niet meer te komen als ik kon komen, maar dat als ik niet kon komen, dat ik dan terug moest komen. Ik heb die pillen dus genomen, en ik ben gekomen. Dus ben ik niet teruggekomen. Maar ondertussen kom ik niet meer, dus hier ben ik dan..." De secretaresse gaat met dokter Hans praten: "Dokter Hans, er is hier een man aan wie u hebt gevraagd om niet terug te komen als hij kwam en om te komen als hij niet kwam. Hij is gekomen, dus is hij niet terug gekomen, maar, vandaag komt hij niet meer, dus is hij gekomen." Dokter Hans antwoordt haar: "Perfect juffrouw, laat hem komen" De secretaresse: "Dat is wat ik gedaan heb dokter Hans, en hij is terug vertrokken..."
Roy Crocque
Roy Crocque - intieme massages
Hallo, deze sportieve, discrete, goed verzorgde, leuke en gezellige man vind het bijzonder leuk om intieme massages te geven. Dit aan vrouwen of aan koppels (leeftijd geen bezwaar). Daar ik dit echt leuk vind om te doen wil ik er geen geld voor vragen. Het gaat dus om jullie genot en ons plezier (betaling in natura). Ik kan geregeld 's avonds, maar ook overdag hoor! (dan meld ik me gewoon ziek)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook