This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

koos en annelies Biemans
koos en annelies Biemans - 1 Item
Wij stel , ik ben bisexueel en mijn man is 100% homo! beide sportief gebouwd Zoeken groot geschapen hygiënische mannen voor een vrouw gericht trio met ons. Bij een goeie klik willen we vast contact. Stelletjes zijn ook welkom. We houden wel van een blowtje en een drankje en kunnen dit ook benutten bij onze kennismaking. Stel je komt binnen en we gaan de woonkamer in waar een pornofilmpje draait. En We gezellig kletsen een drankje doen en dat ik dan vanzelf begin te dansen met wat leuks aan ! Kom gewoon langz...
koos en annelies Biemans
check this out!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gooi van den Berg
Gooi van den Berg - wijze woorden
Veel mannen danken hun succes aan hun eerste vrouw, maar de tweede vrouw aan hun succes!
Hans Klok
Hans Klok - weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest
Gisteren weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest. Op de kamer zag de amateurprostituée blijkbaar instinctief dat ik bleef liggen op mijn rug en snapte mijn hint dat ik wel zin had in de cow-girl positie. Dit deed ze teder, en ik moet ook zeggen dat ze lekker strak maar niet té aanvoelde. Ik werd steeds geiler van haar, en trok haar bovenlichaam naar me toe om lekker door te kunnen stoten. Wat zo leuk aan deze dame is, dat ze dit zó toelaat dat je haar echt pakt. Ook kon ik tussendoor lekker met haar tongzoenen, en zelfs mijn tong over haar bovenlip piercing laten glijden.
Irina Voorninna
Irina Voorninna - hotel Lans-a-vot
Het hotel Lans-a-vot is een regelrechte ramp! Ik vind het zeer vreemd dat dit hotel 7.5 krijgt bij hotelwaarderingen. Zeer kleine kamer, geen plek om je koffer neer te zetten, inkijk, badkamer ruikt naar chloor, erg eenvoudig. De hotelvoucher is dus een aanfluiting. Je moet alles extra betalen (ontbijt, extra toeslag weekend etc.). Voor hetzelfde geld heb je een prachtige kamer in Hotel De Blanke Sabel Jammer!
Tram
Tram - Mevrouw plast in jou mondje
DAG! Deze zeer strenge Mevrouw plast in jou mondje en jij likt me daarna schoon! tevens rim je me daarna !! op het eind trek je je zelf even lekker voor me af! Als het niet lukt help ik je wel even….. ik kan de hele dag en avond en weekend! uiteraard discreetheid gevraagd en geboden………….
Cairo Webber
Cairo Webber - Dirk is in Thailand
Dirk is in Thailand op vakantie als ineens een mooie vrouw tegen over hem in de trein komt zitten met een kort rokje en een pracht paar borsten. Bram kreeg het erg heet en hoopte geen erectie te kijken, maar toen kreeg zij er één!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook