This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Annenias & Goliath Flogger
Annenias & Goliath Flogger - 1 Item
Heb jij zin in een geile trio date ? Wij ontvangen alleen op afspraak en zéér beperkt, we doen het ook voor ons eigen plezier natuurlijk... Hij over haar: een ondeugend vrouwtje, sensueel lichaam, prachtige volle borsten , een kaal geschoren nat poesje dat altijd zin heeft! Ze is zeker geen pro, maar gewoon altijd geil ;-) Zij over hem: een bi- man met een geweldig uithoudingsvermogen, die het heerlijk vindt om te pijpen en gepijpt te worden... ook intiem is mogelijk, maar hij vindt het ook fijn om gewoon samen het vrouwtje te verwennen en kan prima z'n handjes thuis houden als dat gewenst is. Heb je zelf bepaalde wensen, dan horen we ze graag .... Voor deze unieke ervaring vragen we 150 euro voor een uurtje en we kijken niet op de klok. Wij ontvangen in huiselijke sfeer, discreet. Douchen is mogelijk, evenals gratis parkeren voor de deur. Bel of mail ons, met nummerherkenning geile xxx van ons en tot snel
Annenias & Goliath Flogger
geil slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - gehandicapten parkeerplaats
Gisterenavond zette ik mijn auto op de gehandicapten parkeerplaats in de straat. Komt er een verkeersagent naar mij toe lopen en zegt: “Ho daar, wat mag jouw handicap zijn?” Waarop ik zei: “Gilles de la tourette… kutmongool”
Judith Keŕsah
Judith Keŕsah - hotel Lans-a-vot
Zo was ik met mijn nieuwe vriend in hotel Lans-a-vot. De dames van de receptie waren heel erg aardig en doen hun werk goed. Het ontbijt was ook goed alleen de dame van de bediening was heel erg onbeleefd, De LUXE kamer zag er redelijk goed uit, maar was niet goed schoon en afgewerkt. Er staat een senseo apparaat je krijgt er 2 koffie pads bij en 2 theezakjes maar aan die thee zakjes heb je gvd weinig zonder waterkoker, je kan wel thee pad kopen bij de receptie voor 50 cent. Er werd mij verteld dat er wifi internet verbinding was maar die werkte niet. Ik raad dit hotel aan niemand aan!!
Zola Vandeun
Zola Vandeun - leuke vuilnisman
Mijn leven is een zooitje, waar blijft die leuke vuilnisman?
Morgan Grooce
Morgan Grooce - zenuw-tik
Een man wil op een meisjesschool als docent beginnen. De eerste gesprekken met de directie waren goed, goede papieren en ervaring etc. De man heeft echter een probleempje, hij heeft een zenuw-tik en knippert constant met een oog. De directeur zegt daarop dat hij zeker goed zal zijn voor de baan, maar dat een klas vol meisjes waar je steeds naar zit te knipogen wel problemen zal geven. De man antwoordt dat de tik weggaat op het moment dat hij aspirine inneemt. "Wel," zegt de directeur, "laat dan maar eens zien." De man grabbelt in zijn zak en haalt de eerste paar keer handenvol met condooms er uit. Vervolgens heeft hij het pilletje en slikt deze. De tik verdwijnt direct. Nu zijn de rapen echter gaar, want de directeur wil wel uitleg over de condooms. Een meisjesschool en dan zo'n vent die met die dingen op zak loopt, dat kan niet! "Maar," zegt de man, "heeft u wel eens bij een drogist met een knipoog naar aspirine gevraagd?"
Frank Fukking
Frank Fukking - fout GLIJHUIS
Gisteren weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest. De DVP met wie ik naar de kamer ging had in onze sessie weinig restricties Ze hijgde en kreunde ook lekker en ik weet dat dit zeker niet gespeeld was. Met een schreeuw en een knallend orgasme kwam ik klaar. Wat haar betreft hoefde ik er niet gelijk af, maar toen ik mijn DONG snel slapper voelde worden trok ik hem eruit en kwam ik naast haar liggen……….lekker toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook