This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hans en Carla
Hans en Carla - 2 Items
Wij zijn Hans en Carla en beschikbaar voor een trio met een vrouw. Zij heeft door het sexueel afvallen wel wat huidoverschot, maar is wel erg geil en hygiŽnisch. Verder houdt zij van zoenen, beffen, likken, speeltjes en neuken, zowel gevend als nemend. Ik, Hans ben ook eveneens geil en hygiŽnisch. Ik hou enorm van zoenen, beffen, likken, rimmen, neuken en gepijpt worden. Wij staan open voor nieuwe dingen, onze grenzen te verleggen en om een vrouw en elkaar heerlijk te verwennen en verwend te worden. Spreekt dit jou aan en ben je een vrouw tot maximaal 50 jaar? Bel of stuur ons dan even een whatsapp berichtje voor een afspraak!
Hans en Carla
mmm
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 
Hans en Carla
slipje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Loek de Leeuw
Loek de Leeuw - GLIJHUIS
Gisteren weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest. De DVP met wie ik naar de kamer ging had in onze sessie weinig restricties dus eerst douchen en daarna heeft ze me heerlijk gepijpt , dit was erg lekker maar met het neuken wilde het niet zo, waarschijnlijk omdat ik al een andere dame in mn hoofd had die helaas niet aanwezig was. Als je eenmaal die gedachte hebt dan wil het blijkbaar niet gaan met een andere dame, uiteindelijk nog wel lekker gemasseerd en daarna wel nog even gezellig met haar gepraat.
Claus
Claus - een vrouw die van mondje plassen houdt
Hey! Is er hier ook misschien een vrouw op dit forum die ook daadwerkelijk van mondje plassen houdt? ik wel hoor! ik ben dus een onderdanig piss slaafje wat iedere dag voor straff gefacesitt moet worden en tegelijkertijd ondergepist moet worden. Ben jij de dame die dit echt aanspreekt neem dan aub direct contact met me op!
Carla Kannewasser
Carla Kannewasser - hotel Lans-a-vot
Zo was ik met mijn nieuwe vriend in hotel Lans-a-vot Ik heb nog nooit in meer vieze hotel kamer voordat in mijn leven. Dit was ongelooflijk uitzicht: bij binnenkomst kamer was eerste merkte een grote spermavlek van ca. 30 centimeter on light tapijt. Gordijnen vies en aangekoekt, er was een venster die u kunt openen om er vervolgens bijna uit te vallen. Elke keer als er een trein langskwam schudde de kamer zoals op een waterbed. Restaurant;Het eten was dan wel weer echt heel goed! Wel duurÖ.
Jacobine
Jacobine - sinds 3 weken een nieuwe slipjesklant
hoi, ik heb sinds 3 weken een nieuwe slipjesklant. We zijn nog niet verdergegaan dan zoenen. Ik ben zoiezo nooit verdergegaan, maar hij wel. Ik heb alleen een probleem waar ik me heel erg voor schaam, en weet niet of het normaal is of niet. Als ik mezelf mastrubeer, stinken mijn vingers. Het is geen overdreven stank, maar toch, ik ben bang dat hij daar heel erg op afknapt. Of is het normaal? En is dat bij een jongen ook zo? Verder hou ik het wel goed schoon, en scheer ook. Zijn er hier andere amateurprostituťeís die dit herkennen?
Rianna
Rianna - uiterst exclusieve nudistenclub
Een darmpatiŽnt wordt lid van een uiterst exclusieve nudistenclub. De eerste dag in het kamp ontkleedt hij zich en begint nog wat onwennig rond te wandelen. De eerste persoon die hij tegenkomt is een uiterst mooie rondborstige blondine en de darmpatiŽnt krijgt onmiddellijk een erectie. De vrouw merkt zijn erectie op, komt op hem af en zegt: "Meneer, u hebt mij geroepen?" De darmpatiŽnt antwoordt: "Nee, absoluut niet, wat bedoel je?" Zij zegt: "Oh, u moet nieuw zijn hier. Ik zal het je uitleggen. Het is ťťn van de regels hier dat als je een erectie krijgt, dit veronderstelt dat je mij geroepen hebt." Glimlachend neemt ze hem mee naar de zijkant van het zwembad, legt zich neer op haar handdoek, trekt hem bij zich en laat hem zijn lusten botvieren op haar. De darmpatiŽnt zet zijn verkenningstocht verder en komt aan een sauna. Wanneer hij gaat zitten, moet hij plots een harde wind laten en binnen een paar minuten komt er een enorme grote, nogal gore, harige man naar voren. "U had mij geroepen?", vraagt deze. "Neen, wat bedoel je', zegt de nieuwkomer. "Oh, je zult nieuw zijn hier zegt de man. Het is hier ťťn van de regels dat als je een scheet laat, dat veronderstelt dat je mij hebt geroepen." Hij neemt de darmpatiŽnt stevig vast, draait hem rond en begint al zijn lusten bot te vieren in zijn bruine anjer. De nieuwkomer waggelt uiteindelijk terug naar het kantoor van het nudistenkamp, waar hij begroet wordt door een glimlachende, naakte receptioniste. "Kan ik u helpen, mijnheer?" vraagt ze beleefd. De darmpatiŽnt roept: "Hier is mijn lidkaart, hier is mijn sleutel en hou mijn 500 Euro lidmaatschapsbijdrage maar. Ik vertrek meteen." "Maar mijnheer", antwoordt ze, "U bent hier nog maar een paar uren en u hebt nog niet eens al onze faciliteiten bekeken." "Luister," zegt de darmpatiŽnt hierop, "Ik ben darmpatiŽnt en ik krijg nog ongeveer ťťn keer per maand een erectie, maar ik moet wel minstens 35 keer per dag een scheet laten!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook