This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Freek en Adele Mosman
Freek en Adele Mosman - 2 Items
Hallo, we zijn een gezellig bischierig stel en we zoeken mannen of stellen, wij kunnen thuis ontvangen. Hygiëne, discretie en verzorgd uiterlijk gewenst en geboden, hiervoor vragen wij wel een vergoeding, spreekt dit je aan, dan kan je bellen voor een afspraak naar het bovenstaande telefoonnummer van mijn man, daarna weet je de weg naar ons te vinden :-). De foto's van ons zijn overigens zeer recent!
Freek en Adele Mosman
haar slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Freek en Adele Mosman
zijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Mevrouw de Bruin
Mevrouw de Bruin - wijze woorden
Mannen, lach nooit om de keuzes van je vrouw, want jij bent er namelijk één van
Edwina
Edwina - tijdens het vrijen
Els kreeg er een genoeg van dat haar man alleen maar in het donker seks met haar wilde hebben. In de hoop hem van zijn kwaal af te helpen, doet ze tijdens het vrijen opeens het licht aan. Dan ziet ze dat haar man een komkommer in zijn hand heeft. "Is dit waar je mij de afgelopen 10 jaar mee hebt bevredigd?" roept ze woedend. "Schatje, laat mij het uitleggen.." stamelt de man. "Gluiperige klootzak!" gilt zijn vrouw "Impotent varken!" "Over gluiperig gesproken," zegt de man "... misschien kan jij even verklaren hoe wij dan aan 2 kinderen komen??"
Pepijn
Pepijn - Sletjes opgelet...
Sletjes opgelet... Ik neuk je zolang en veel als jij maar wilt! Dat lekker zonder condoom! Ben Knappe man van 30 en weer van geen ophouden. Heb goeie sterke lul van 18+. Kan ontvangen en binnen apeldoorn ook verplaatsen. Hou ook van analseks. Daarnaast vind ik beffen en squirtende vrouwen erg lekker, WIl jij een onvergetelijke neukpartij.. bel of mail mij dan..
Manfred
Manfred - weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest
Gisteren weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest. De DVP met wie ik naar de kamer ging had in onze sessie weinig restricties! Dus heb ik haar maar op haar rug gelegd en wat volgde was een zeer intense missionaris sessie, waar de vonken van af vlogen. Ook hier kon er getongzoend worden en werd mijn lichaam zo gevoelig dat ik zelfs op mijn eigen initiatief mijn hoofd afwende om me volledig op het pompen te kunnen concentreren!
Dorien Doobrovo
Dorien Doobrovo - hotel Lans-a-vot .
Zo was ik met mijn nieuwe vriend in hotel Lans-a-vot . We zijn heel goed ontvangen,hadden pech met de auto,en kwamen laat aan,kregen als compensatie, een mooie kamer,mochten s,morgens 4 uur langer blijven,heel erg genoten,hele aardige receptionistes,jammer dat het sluit,heel erg bedankt voor het fijne verblijf en de prima service!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook