This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gaston en Mira Sparreboom
Gaston en Mira Sparreboom - 1 Item
Dag, Wij zijn een slank bi-schierig stel en zoek een fijne gevoelige man die mijn vriendin, prachtig om te zien en vooral van binnen te voelen hoe strak ze is en zoeken omgeving Groningen een klasse man die niet voor 25 euro minder na een ander gaat waar niks kan. Alles is zonder behalve natuurlijk intiem voor onze en jouw veiligheid. Zij is dus ontzettend geil bij de juiste klik en kan dan squirten. Wij houden van echte doorpakkers en willen niet eindeloos appen of mailen. We komen en als we niet je types zijn dan even goede vrienden en vertrekken we weer zonder dat je kosten hebt gemaakt. Vandaag maar afspreken bij je thuis of hotel. ontvangen doen we niet dus als je niet kan ontvangen privé of hotel De Blanke Sabel dan wordt het lastig of je moet een grote auto hebben haha ?
Gaston en Mira Sparreboom
mmmmmmmmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - BDSM
Hallo jij single dominante vrouw!, ervaring heb ik nog niet met BDSM maar ik ben wel zeer geinteresseerd en zou ik graag verder willen ontdekken met een leuke vrouw! Wel vind ik het erg belangrijk om een goede band op te bouwen met Dominant of Switcherige vrouw. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik erg onzeker ben over mezelf en over mijn lichaam, maar toch zou ik graag mijn lichaam willen overgeven aan een leuke vrouw waar ik een goede band mee heb. Ook vind ik wederzijdse vertrouwen, respect en eerlijkheid erg belangrijk. Mijn interesses zijn bondage en strapon-seks, facesitting, spanking, Electro. Binnen de bondage kun je met mij experimenteren, denk aan hogties, japanse bondage, folie-bondage en meer! Heb je interesse? Stuur dan gerust een berichtje! Meestal ben ik beschikbaar in de weekenden. Het contact gaat bij voorker via e-mail, skype of whatsapp.
Henka Booy
Henka Booy - riding a huge dick
Seductive young chick Anikka is riding a huge dick right now. She likes when her pussy lips are wrapping around the dick and so her favorite position is a cowgirl one. The hottie's pussy is giving juice lubing the cock for better sliding and her butt is bouncing while the hot ride. The guy is touching Anikka's butt and boobs!
Pien en Wiemel
Pien en Wiemel - leuke (christelijke) naturistencamping
Wie kan ons helpen aan een leuke (christelijke) naturistencamping in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk o.i.d.? We hebben een paar "eisen": een naaktzwembad op de camping maar een wat dieper meer of rivier (wat dieper is dan pootjebaden) is ook goed. Als er iets sexueels leuks in de omgeving te doen is dan is dat zeker aantrekkelijk! Er is heel wat te vinden aan campings maar niet binnen ons budget, lijkt het wel. We kunnen 40 euro per nacht besteden. Ik hoop dat er wat reacties komen. Heb al heel veel gegoogled maar tot nu toe niets geils kunnen vinden…. .
Henk Krols
Henk Krols - fout GLIJHUIS
Gisteren weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest. De DVP met wie ik naar de kamer ging had in onze sessie weinig restricties. Nadeel is wel dat het daar altijd exact op tijd gaat maar al met al een positieve ervaring. Het echte nadeel hier is dat je zelf moet bellen of een bepaalde dame aanwezig is. Bij andere glijhuizen is er vaak een website die aangeeft welke DVP’s er die dag aanwezig zijn maar dat is hier helaas nog niet het geval!
Kitty Purry
Kitty Purry - want a puppy.......
A man and his wife were having sex one night in there bedroom. There little boy opens the door and says "Daddy what are you doing to mama?" Then the daddy says "Making you a little sister" And then the boy replies "Hell no do it doggy style I want a puppy."

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook