This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Arie en Leen Kleingeld
Arie en Leen Kleingeld - 1 Item
Hallo wat leuk dat je ons profiel bekijkt,wij zijn liefhebbers van sex en dat delen we graag met jou bij ons is er van alles mogelijk en veel bespreekbaar zolang we daar beide maar duidelijk over zijn de vrouw wil graag dat je hier de deur uitgaat met de gedachte dat een vrouw jou nog nooit zo gek heeft gekregen het is een vrouw die van wanten weet En je zal dan ook niks tekort komen de man heeft een heerlijke DONG en een lekker strak lijf je kan bij ons voor een uurtje afspreken maar ook meerdere uren op het matras met alles er op en er aan om lekker te genieten van alles wat erbij hoort wij spreken af met mannen van jong tot oud 1 we vinden het spannend om je snel eens te zien en ontvangen in de omgeving van hoek van holland !!!!!ALLEEN BELLEN MET NUMMERWEERGAVE EN GEEN SMS BERICHTEN ER STAAT DUIDELIJK ALLEEN BELLEN GVD !!!!!!!!
Arie en Leen Kleingeld
lekker tuigje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - fout GLIJHUIS
Gisteren weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest. Eenmaal op de kamer beland te zijn en mijn kleding uit was werd er een frisse washand aangereikt en er werd uitgebreid aandacht besteed aan zowel haar eigen als mijn hygiëne. Na wat kroelen om de genotsknots op vol formaat te krijgen werd er helaas een condoom tervoorschijn gehaald en aangebracht. Pijpen was normaal, niet te snel, niet te rustig met wat afwisseling in techniek. Deepthroat was goed te doen, ze had er weinig problemen om mijn enorme lollypop weg te werken en hem daar zelfs even te houden. Ze heeft helaas wel een gag-reflex maar dat drukt niet op mijn ervaring en kunnen sommige heren zelfs op prijs stellen als dat hun ding is, klonk in ieder geval wel porno achtig!
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - knap meisje aan het beffen
Damn.. Was gister een best knap meisje aan het beffen althans toen ze der kleren aan had dacht ik dat ik prijs had geschoten.. Nu wilde ik haar dus beffen ruik ik opeens zo'n lichaamsgeur bestaande uit anus/urine/vagina geurtjes.. Ik was op dat moment best geil dus ik gaf er niet zoveel om maar nu rook ik vandaag aan me handen.. en damn wat een geur.. ! Wie heeft dit ook wel eens meegemaakt.. :s
Amarinske Schijtekak
Amarinske Schijtekak - een spiraaltje in mijn PREUT
Heb nu ander half jaar een spiraaltje in mijn PREUT en heb nog steeds elke maand mijn menstruatie helaas. En gewoon een week lang, soms wat heviger dan de andere keer. Vaak de eerste dag misselijk en ben redelijk aangekomen in die tijd. Voor de rest weinig klachten, wat moet ik er gvd mee? In het glijhuis noemen ze me al “menstruaapje”! .
Ruby Berlis
Ruby Berlis - naakt zingend en met gitaar
Vorig jaar waren wij (ik en mijn pooier) op een naturistencamping in het Schwarzwald; Camping De Rode Grot in Tittensee.Die naam bleek achteraf goed gekozen te zijn! Op deze naturistencamping strijkt elke zomer een heuse "campingkirche" neer. Wat ik ervan gezien heb, is dat er dus een grote tent stond waar kerkdiensten volledig naakt in gehouden werden, en overdag was er animatie voor de mannen. 's Avonds trok er een van de mensen van de campingkirche over de camping, volledig naakt zingend en met gitaar, over de naturistencamping, met in zijn kielzog een stoet geile amateurpostitutée’s!
Claire
Claire - Everyone likes gettin laid!
Sex is good, Sex is fine, Doggy Style & 69 Just for fun, Or gettin paid, Everyone likes gettin laid!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook