This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nol en Kitty Miao
Nol en Kitty Miao - 1 Item
Hoi FOEFRIDDERS! we willen ook zeer graag een date met een man vanaf 30 jaar t/m 60 jaar. Mannen die jonger zijn dan 30 jaar hoeven niet meer te reageren. We daten vanaf 12.00 uur t/m 16.00 uur en van 20.00 uur t/m 22.30 uur. Wij zijn een gezellig stel! . We zijn heel discreet en we verwachten dat ook van jou. We maken eerst kennis met elkaar met een drankje en gaan dan naar boven. De vrouw ligt dan in het midden en dan gaan we lekker sexen. Het is ook mogelijk om het beneden te doen, gewoon gezellig in de huiskamer met een sexfilm op. Ik pijp niet met condoom, alleen zonder. De man is licht bi, alleen pijpen of gepijpt worden bij de juiste klik. Hij neukt wel in jouw kontje! Zoenen doet ie ook! Een half uur is 50 euro en een uur 100 euro. Contacteer ons via de redactie!
Nol en Kitty Miao
stout slipje te koop!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

GAR
GAR - anale sex is heerlijk
anale sex is heerlijk! zowel het geven als het nemen. ik ben bi en geef het mijn vriendin en ben ik met een jongen dan neem ik het , het liefst met een forse TAMPERT , hard en lang en maar genieten . MMMMMMM
Bas Gitaar
Bas Gitaar - weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest
Gisteren weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest. De DVP met wie ik naar de kamer ging had in onze sessie weinig restricties. Anaal bleek ze nog lekker strak, had flink wat lubricatie nodig maar na even rustig haar te laten wennen aan het formaat mocht de pret beginnen. Was verbaast over de snelheid en de diepte die ze kon hebben. Zo herrinnerde ik haar niet van vroeger! Blijkbaar heeft ze in de afgelopen tijd wat meer ervaring opgebouwd…………. !
Christin Krapjes
Christin Krapjes - christelijke naturistencamping
HOI! Waarin onderscheidt een christelijke naturistencamping zich? Er komen alleen christelijke mensen, er is een naakte kerkdienst, zondagsrust, geen aanstootgevende hulpstukken?? Ik ben oprecht geinteresseerd. Ik zal er - eerlijkheidshalve - bijzegeen dat ik daar juist zo geil van wordt. Geloof is prima, maar dat zit in jezelf. Daar heb je in mijn ogen geen kerk - en zeker geen kerkelijke regels - voor nodig. Laat staan een naturistencamping..
Pennelope Jimenee
Pennelope Jimenee - Zelf lekkere schedesoep maken!
Zelf lekkere schedesoep maken! Was de preien en snij ze in ringetjes van 1 cm. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van 2,5 cm. Hak de 2 teentjes knoflook fijn. Voeg het schedebouillon toe en een scheutje vierge olijfolie. Naar smaak peper en zout toevoegen. Plaats alle ingrediënten in de schedesoepmaker, sluit het deksel en druk op het programma voor crème (gladde schedesoep). Wanneer de schedesoep klaar is, open het deksel en giet de Preisoep in leuke soepkommen.
Shenise King
Shenise King - You have no idea
“You have no idea how much I want to hunt you, then hold you down and fuck you until you scream with pleasure of you inside me.”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook