This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Rens en Willy van Achteren
Rens en Willy van Achteren - 1 Item
Haaaai! Ben jij die Nederlandse man met niveau en die zin heeft in een lekkere geil avontuurtje vandaag? Wil jij je geilste fantasie waarmaken? wij kijken niet snel ergens van op ;-) Zij houdt er van om met meerdere piemels tegelijk te spelen. Wij zijn in voor veel geile en spannende dingen , wij vinden de sfeer erg belangrijk tijdens een date en houden van mannen met inhoud. De dame is bi, man is niet bi maar schrikt niet snel. Leuke geile ongedwongen tijd gegarandeerd die jij veel vaker wilt meemaken. Wij ontvangen jou met een warm welkom en hopen je heel snel te zien. Dame neemt de telefoon aan, mits bellen met nummerherkenning want dan krijg je de man aan de lijn, GEEN whatsapp of sms! Wij doen dit als toevoeging en omdat we het spannend vinden! Geen hele vragensessies aan de telefoon, alle informatie staat gvd duidelijk in onze advertentie!
Rens en Willy van Achteren
nat slipje te koop!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Stef van Engen
Stef van Engen - opzoek naar een leuke rijpe, geschoren, dame
Hallo! Ik ben een leuke jonge man en ben hier naarstig opzoek naar een leuke rijpe, geschoren, dame om via masturberen geld te verdienen! Lijkt jou dat ook wat? Laat dan snel een berichtje achter, zodat we eens kunnen afspreken! voorwaarde is wel dat je 21+ bent en niet genoeg kan krijgen van seks.. ik hoor graag snel van je:)
Alyt Drietenburg
Alyt Drietenburg - christelijke naturistencamping in Luxemburg
Wij zijn een paar jaar geleden op een christelijke naturistencamping in Luxemburg terecht gekomen! Qua omgeving is het prima. Er is veel te doen in Luxemburg. Wij merkten dat het hier om een evangelische camping bleek te gaan aan het feit dat de gezinnen enorm groot waren (6, 7 kinderen per gezin geen uitzondering), veel kinderen 'u' tegen hun ouders zeiden, alle gezinnen aan tafel uit de bijbel lazen (behalve wij), de meeste meisjes en vrouwen niets droegen, en iedereen (behalve wij) op zondag naar de kerkdienst ging. De sfeer was verder prima, vriendelijk, maar ik voelde mij wel een buitenstaander. Dat lag vnl aan mijzelf. Al met al vond ik de naturistencamping in het hoogseizoen veel te druk, de plaatsen veel te klein. Overigens kwamen wij ook bij sexuele uitstapjes veel Nl 'refo-gezinnen' tegen!
Jacobine
Jacobine - Zelf lekkere schedesoep maken!
Zelf lekkere schedesoep maken! Snij de ui en het teentje knoflook fijn. Bak de spekjes uit en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de tomaten en de Rode Schedebouillon erbij. Breng dit aan de kook totdat het gaar is. (het wordt lekker dik) Eet smakelijk!!
Mat Kruishaar
Mat Kruishaar - haar strakke anus
Gisteren weer eens in zo/n fout GLIJHUIS geweest. Na op de kamer met ene Joyce beland te zijn en er de kleding uit was werd er een frisse washand aangereikt en er werd uitgebreid aandacht besteed aan zowel haar eigen als mijn hygine. Uiteindelijk het condoom volgemaakt nadat ik zo ver mogelijk haar strakke anus binnen was gedrongen, het zachte kreunen wond me eigenlijk alleen maar meer op!
Nakusha Heerdink
Nakusha Heerdink - to give you pleasure
I'm going to give you pleasure so good you'll forget your name... You're going to think my name is Yes, God Yes, or Fuck Yes.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook