This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sidney Buiten en Connie Meerman
Sidney Buiten en Connie Meerman - 1 Item
Hallo wat leuk dat je ons profiel bekijkt,wij zijn liefhebbers van sex en dat delen we graag met jou bij ons is er van alles mogelijk en veel bespreekbaar zolang we daar beide maar duidelijk over zijn de vrouw wil graag dat je hier de deur uitgaat met de gedachte dat een vrouw jou nog nooit zo gek heeft gekregen het is een vrouw die van wanten weten En je zal dan ook niks tekort komen de man heeft een heerlijke pik en een lekker strak lijf je kan bij ons voor een uurtje afspreken maar ook meerdere uren op het matras met alles er op en er aan om lekker te genieten van alles wat erbij hoort wij spreken af met mannen van jong tot oud 1 we vinden het spannend om je snel eens te zien en ontvangen in de omgeving van hoek van holland !!!!!ALLEEN BELLEN MET NUMMERWEERGAVE EN GEEN SMS BERICHTEN ER STAAT DUIDELIJK ALLEEN BELLEN !!!!!!!!
Sidney Buiten en Connie Meerman
Houd er dus mee op!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marilyn Planchard
Marilyn Planchard - masturbatie (zelfbevredigings-) oefeningen
Door middel van masturbatie (zelfbevredigings-) oefeningen, kunnen darmpatiënten zichzelf trainen het klaarkomen uit te stellen. Tweederde van de darmpatiënten heeft wel eens last van te snel klaarkomen. Het uitstellen van klaarkomen kunnen ze alleen of samen met de partner trainen. Hier een tip voor deze greop: streel de penis met droge hand wees geconcentreerd op het gevoel, niet op de seksfantasie. Stop zodra het orgasme nadert. Ga verder als de opwinding minder is geworden en stop weer bij een naderend orgasme. Herhaal dit een kwartier lang. Doe deze oefening tot het lukt drie keer achter elkaar een orgasme uit te stellen. Dit hoeft natuurlijk niet in een dag te lukken! Zo slijt ie in ieder geval niet van het plassen!
Monique en Mike Vlasakker
Monique en Mike Vlasakker - Conversation in the immigration office
Conversation in the immigration office at airport in the US: - Your name, Sir. - Bakshish Abdul - Seven to eleven times a week.- No, no... I mean male or female? - No difference, male, female, sometimes camel - Holy cow! - Yes, cow too, but also sheep, all kinds of animals. - But isn't that hostile? - Horse style, doggy style, free style, any style - you name it! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast.. !
Psyche Dijkman
Psyche Dijkman - Lichamenlijk of psychisch
Bij ongeveer eenderde van de slipjesklanten met impotentie is er een lichamelijke oorzaak. Bij een zelfde aantal slipjesklanten is sprake van een psychisch probleem of een relatieprobleem. De derde groep bestaat uit klanten waarbij zowel lichamelijke als psychische of relationele problemen een rol spelen. Als klanten spontane erecties kunnen krijgen, tijdens bijvoorbeeld een erotische film, of ‘s nachts of ‘s ochtends met een erectie wakker worden, is bijna altijd sprake van relationele of psychogene impotentie!
Meta Venezuela
Meta Venezuela - het woord "ventilator
De meester vraagt om een zin te maken met het woord "ventilator". Er zegt iemand: "Als het warm is in de klas, zet de meester de ventilator aan". Iemand anders zegt: "Als je vroeg in de sexbioscoop bent, krijg je een betere plaats dan de VENT DIE LATER komt".
Ingo van de Bejaardenbingo
Ingo van de Bejaardenbingo - net terug van een bezoekje aan de heerlijke amateurprostituée
Zooo, ik ben net terug van een bezoekje aan de heerlijke amateurprostituée bij mij in de straat. Wat een lief (en heerlijk) meisje. Ze wist precies hoe ze mij optimaal kon laten genieten en ze geniet er zelf ook enorm van. Ze heeft een heerlijk zacht lichaam met mooie borsten. Die E cup geloof ik niet in. Denk dat het een D is, maar gelukkig wel een echte. Intens tongzoenen, heerlijk langzaam pijpen (z.c.) en ook heerlijk langzaam neuken maakten dat ik het hoogtepunt veel langer dan bij mij gebruikelijk kon uitstellen. Na 10 minuten bijkomen en bijkletsen gingen we voor de tweede ronde. Ze wilde mij pijpen en aftrekken, dat was heerlijk, maar ik voelde geen hp komen. Daarom nam ik het maar over van haar. Maar ze bleef met open mond boven mn eikel hangen, zodat die steeds over haar tong gleed. Echt geil, waardoor ik nog een heel goed tweede hp kreeg, wat over haar borst mocht spuiten!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook