This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Soo-Ja Schijf en Fukhey Man
Soo-Ja Schijf en Fukhey Man - 4 Items
Haaai! Wij zijn dus ook zo/n zeer geil stelletje en voor veel in. Zij is een geschorendame met mooi strak lijf, heerlijke billen en altijd super geil en gewillig. Hij is een slanke vent van met een 15 cm lange TAMP. Wat is mogelijk? Pijpen zonder tot het einde. Neuken zonder condoom in alle standjes en lekker tussen de borsten klaarkomen, in haar of zijn mondje of over haar PREUT klaar komen. Beffen, anaal en plassex. Als je niet te groot geschapen bent, kunnen we ook een klassieke DP doen. Hij is 100% bi. Dus hem mag je ook lekker pijpen. Als je niet bi bent, dan richten we ons gewoon op haar. Sex is onze hobby. Graag smsen, email, altijd snel een reactie terug. Of een sms sturen. Trio voor een uur is 150 euro, voor een half uur 100 euro. U kunt een mooie sex alleen met haar hebben. 1/2 uur 80euro 1 uur 120euro !
Soo-Ja Schijf en Fukhey Man
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Soo-Ja Schijf en Fukhey Man
allo!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Soo-Ja Schijf en Fukhey Man
tja
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Soo-Ja Schijf en Fukhey Man
mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gooi van den Berg
Gooi van den Berg - Huize Boudesteijn
Ik was vandaag voor mijn werk in Amersfoort en ging -gelet op de vele positieve recensies- bij Huize Boudesteijn langs. Binnengekomen werd ik netjes ontvangen door de gastheer zelf, die mij vroeg of ik hier wel eens eerder was geweest. Na mijn ontkennend antwoord heeft hij mij de werkwijze uitgelegd. Vervolgens kwam een viertal dames (met steeds drie kussen) zich aan mij voorstellen en heb ik gekozen voor een Oostduitse. Ze is een fraaie verschijning met een ietswat stevig postuur, heeft e-cup borsten en erg mooie (ik meen blauwe) ogen. Ze bleek een oud zwemkampioen die nog voor de DDR was uitgekomen op de Olympische spelen. Nadat mijn Tampert was gewassen en wij in adams,- en evakostuum stonden kon de pret beginnen: Ze Nicolette smeet mij op het bed en werd ik eerst opgewarmd middels het her en der kussen van mijn lichaam terwijl ik haar borsten kuste. Op enig moment ging ze mij zeer verdienstelijk pijpen, waarbij mijn ballen ook een verwenbeurt kregen. Vervolgens kwam ze bovenop mij zitten, waarbij zij mij kuste en diep in de ogen aankeek. Het was een heerlijk gevoel haar borsten tegen mijn lichaam aan te voelen. Uiteindelijk afgemaakt in de welbekende missionarisstand.
Charrel Kip
Charrel Kip - Levensstijl
Leefgewoontes die de bloeddoorstroming doen verminderen, kunnen erectieproblemen veroorzaken. Roken, overmatig alcoholgebruik en drugsgebruik schaden mogelijk de bloedvaten en verminderen de bloeddoorstroming naar de penis. Mannen die al last hebben van aderverkalking en tevens roken, zijn extra kwetsbaar voor impotentie. Overgewicht en te weinig beweging zijn overigens geen risicofactoren.
Pater Vruchtwater
Pater Vruchtwater - in de Zeeuwse buurtschap
Hoi, misschien wisten jullie het nog niet maar in de Zeeuwse buurtschap Klein Mariekerke is onrust ontstaan over het initiatief van een Vlissinger om een christenlijke naturistencamping in het dorp te realiseren! Volgens de buurt is een christenlijke naturistencamping verwerpelijk in een gebied met inwoners die een overwegend reformatorische levensovertuiging hebben. De bewoners zijn een handtekeningenactie begonnen om Caljouw op andere gedachten te brengen. Het is volgens de refo’s ongepast om in deze orthodoxe reformatorische omgeving een christenlijke naturistencamping te beginnen. Ze hebben er nu al slapeloze nachten van."!
Belda
Belda - vaginale geur
Dag..Weet iemand wat je kunt doen tegen je vaginale geur? Ik verlies abnormaal veel afscheidingsvocht gedurende de dag..Ben hier al voor naar de gynaecoloog geweest maar die zegt 'dikke vette pech'...ik kan hier echt niet mee leven! Ik ruik mezelf constant en ben steeds bang dat jongens dat ook ruiken...ik vind het echt walgelijk! PLEASE HELP ME!!!! Ik voel me zo vies...
Keesje Kontvleesje
Keesje Kontvleesje - witte dingen van ongeveer 25 cm lengte
Een man stapt een seksboetiek binnen en vraagt aan de verkoopster: 'Heeft u van die witte dingen van ongeveer 25 cm lengte en 5 ? 6 cm dik invoorraad?' 'Jazeker, meneer. Nou, steek ze dan maar aan, want ik komde elektriciteit afsluiten!'

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook